Menu

Bronkhorst Buitenleven

Exclusieve buitenverblijven op maat

Vraag onze gratis brochure aan

stijlvol
buitenleven

Van het vroege voorjaar tot de late herfst: echte buitenmensen leven buiten met een exclusieve tuinkamer of een maatwerk veranda van Bronkhorst Buitenleven. In uw eigen tuin met familie en vrienden ervaart u het leven zoals het bedoeld is. Met ambachtelijke kwaliteit, een snelle bouwtijd en volledige ontzorging maakt Bronkhorst Buitenleven uw eigen luxe tuinkamer of veranda bereikbaar. Inspiratie opdoen? Kom gerust vrijblijvend op de koffie in onze showroom of vraag vrijblijvend onze gratis brochure aan.

Fotoboek

Bekijk onze honderden op maat gerealiseerde projecten.

Fotoboek bekijken

onze klanten aan het woord

J.W.
“Prachtige tuinkamer door Bronkhorst Buitenleven”

“We hebben een prachtige tuinkamer door Bronkhorst laten plaatsen, een heerlijk verblijf voor in de zomer- en winter. Bijzonder tevreden zijn we over de afstemming, plaatsing en after sales, Bronckhorst weet wat dienstverlening is en stelt de klant centraal! Veel dank aan Gert, Willem en de timmermannen. We gaan hier nog jaren van genieten. “

M&A
“Plaatsing van tuinhuis en schutting welke een sieraad zijn voor onze tuin.”

“Bronkhorst heeft deze week een tuinhuis (incl. schuurtje) en schutting bij ons geplaatst. En dit helemaal naar volle tevredenheid. De mannen van Bronkhorst zijn echt vaklieden en luisteren goed naar de wensen van de klant! Geen overlast, betrouwbare harde werkers die secuur en goed werk leveren. We zijn zeer enthousiast over het eindresultaat en zouden iedereen Bronkhorst willen aanbevelen.”

De oerkwaliteit van Bronkhorst Buitenleven zelf ervaren?

Breng een bezoek aan onze showroom in Uddel.

 

Ontdek onze showroom

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusieve tuinkamer of veranda voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.