Menu
Home / Architect nodig voor een tuinhuis? Regel het gewoon bij ons!
Tips
2 min.

Architect nodig voor een tuinhuis? Regel het gewoon bij ons!

Delen

De realisatie van zo’n prachtig buitenverblijf in uw achtertuin moet natuurlijk helemaal gepland worden. Er moet gekeken worden wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie, welke plek het meest geschikt is voor een bouwwerk en hoeveel ruimte er überhaupt beschikbaar is. Daarna gaan we pas ontwerpen! En inderdaad, u hoeft daar geen architect voor mee te brengen. Die werken gewoon bij ons.

Samen uw tuinkamer ontwerpen

Bij Bronkhorst Buitenleven helpen we u in alle fases van uw oriëntatie. U bent dus welkom als u al een heel duidelijk beeld heeft van een tuinhuis of tuinkamer die u in uw tuin zou willen plaatsen, maar ook als u nog niets gezien heeft en wilt weten wat er allemaal mogelijk is. U hoeft dus zelf niets te regelen of voor te bereiden. Dit geldt ook voor architecten. Onze eigen ontwerpers gaan samen met u om de tafel zitten om uw dromen te schetsen.

Passend bij uw wensen

Bent u op zoek naar een klassieke veranda of een moderne tuinkamer? En hoe gaat dat er dan uitzien? Onze ontwerpers zijn op de hoogte van alle actuele trends en ontwikkelingen. Via uitgebreide 3D-impressies kunnen ze duidelijk voor u visualiseren wat er mogelijk is.

Hoewel de ontwerpers van een aantal basisconcepten uitgaan, zijn alle aspecten van onze tuinkamers, veranda’s een poolhouses aan te passen aan uw smaak en de ruimte die u ter beschikking heeft. Zo zorgen onze architecten ervoor dat het echt úw buitenverblijf wordt.

Wist u dat wij ook professionele tuinkantoren en gastenverblijven bouwen?

Wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje in ons fotoboek of lees een van onze klantverhalen. Staat u te popelen om met onze vormgevers aan tafel te zitten of heeft u nog vragen? U kunt altijd geheel vrijblijvend een afspraak inplannen of contact met ons opnemen.

 

Huis en luxe tuinhuis met eenheid in design

5 dingen om niet te vergeten bij de oriëntatie naar een luxe tuinkamer.

top