Menu
Home / De vormgeving en inrichting van uw buitenverblijf
Inspiratie
5 min.

De vormgeving en inrichting van uw buitenverblijf

Glazen wand met riante zithoek in douglas houten veranda

Delen

Een buitenverblijf in de tuin is er om u optimaal te laten genieten van de ruimte die u tot uw beschikking heeft. Heerlijk luieren, lezen, eten en drinken tot in de late uurtjes zonder zorgen over de thuiskomst. Niet alleen het bouwwerk zelf, maar ook de stijl en inrichting geven uw tuin de finishing touch. Wat zijn de mogelijkheden daarin eigenlijk?

Blog gaat verder onder de foto
Interieur van houten tuinkamer met houtkachel
Stijlvolle tuinkamer met zithoek en houtkachel

In uw eigen stijl

Uw eigen voorkeur op het gebied van kleur, materiaal en structuur wilt u natuurlijk terugzien in uw nieuwe buitenverblijf. Gelukkig kunt u vrijwel alle aspecten helemaal naar eigen smaak inrichten en aankleden. Allereerst kiest u van welke basisstijl u uit wilt gaan. Gaat u voor modern of voor landelijk?

Modern: de Bronkhorst M-lijn

In onze M-lijn combineren we hout met beton en staal. Zo creëren we een tuinkamer met een industriële feel en een strak lijnenspel. Het hout behandelen we met zwarte olie, wat een stoere uitstraling geeft en uw tuin een naar een nieuw niveau van klasse tilt.

Landelijk: de Bronkhorst L-lijn

U kent ze wel, die fraaie, robuuste kapschuren van vroeger. Forse balken van onbehandeld hout in een krachtige constructie met traditionele verbindingen. Precies deze uitstraling hebben we weten te vangen in onze L-lijn. De schoonheid van natuurlijke materialen geeft zo meer diepte aan uw tuin.

Comfortabele en luxe extra’s

U maakt uw buitenverblijf helemaal af door te kiezen voor gepersonaliseerde extra opties die het ontspannen buitenleven nóg royaler maken. Denk hierbij aan:

  • Een bijpassende eethoek;
  • Een loungeset;
  • Sfeerverlichting;
  • Een buitenkachel of open haard;
  • Verschuifbare glazen wanden.

We leveren graag precies de tuinkamer die u voor ogen heeft. Daag ons uit met u wensen!

Houten vloer in landelijke veranda
Detailopname van staander op fundering van buitenverblijf

Uitgelicht: de vloer maakt het af

De vloer kan ontzettend veel met de beleving van de ruimte doen en een groot deel van het karakter bepalen. We vertellen u graag wat meer over de mogelijkheden.

Tegels

Bij het gebruik van tegels wordt standaard uitgegaan van een formaat van 60×60 cm, maar met een tegel van 90×90 cm lijkt uw tuinkamer ineens een stuk groter en ruimtelijker. Verder zijn tegels eenvoudig schoon te houden en zijn ze verkrijgbaar in ontzettend veel stijlen, dus ook de uwe. Ze passen perfect bij een buitenverblijf uit onze M-lijn.

Straatwerk

Als u ervoor kiest om uw vloer te laten straten, krijgt het buitenverblijf een rustieke uitstraling. Dit past natuurlijk perfect bij een tuinkamer uit de L-lijn. Wat dacht u ervan om het straatwerk op een andere plek in de tuin terug te laten komen en zo een fraai geheel te creëren?

Vlonder

Hout zorgt voor warmte. Een vlonder geeft een knusse en natuurlijke uitstraling. Een groot voordeel van een vlonder is dat u minder last heeft van optrekkende kou, omdat de vloer een stuk boven de bodem geplaatst wordt. Verder maakt de conservering van het hout het mogelijk om uit veel verschillende kleuren te kiezen.

Wat uw wensen ook zijn, wij maken ze werkelijkheid. Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen of kom eens langs in onze showroom.

Bronkhorst_Buitenleven_showroom

Bezoek de showroom in Uddel of neem een kijkje in ons fotoboek.

top