Menu
Home / Genieten van de winter in uw buitenverblijf
Inspiratie Tuinkamers Veranda's
2 min.

Genieten van de winter in uw buitenverblijf

Genieten van een buitenverblijf in de winter

Delen

Voor sommigen is het hét moment om wat meer tijd aan elkaar te kunnen besteden en te genieten van feest en gezelligheid, anderen hebben het vooral koud. Welkom in de winter! Normaal gesproken is de tuin niet de eerste plek waar u aan denkt om eens lekker te gaan zitten in de koude seizoenen. Toch is dat precies de mogelijkheid die wij u bieden met een buitenverblijf of veranda.

Lekker warm en knus

U hoeft helemaal niet te rillen in de achtertuin. Ook hoeft u uw buitenverblijf niet vaarwel te zeggen tot de lente. Met een stijlvolle open haard, houtkachel of elektrische kachel schiet de sfeer omhoog in uw buitenverblijf. Ook blijft de temperatuur aangenaam en kunt u net zo lang buiten zitten als u wilt, zonder zorgen over kou of regen. En met een verschuifbaar glassysteem blijft die warmte nog goed binnen ook terwijl u ongestoord kunt blijven genieten van uw wintertuin.

Veranda met open haard en houtopslag
hond in tuinkamer met kachel

Kerst in eigen tuin

Het gezelligste feest van het jaar biedt de perfecte gelegenheid om groot uit te pakken in de tuin. Breng uw buitenverblijf in kerstsferen met lichtjes, een mooie kerstboom en een knisperend vuurtje. En wat dacht u van een heerlijk kerstdiner dat u bereidt in de buitenkeuken? In uw verwarmde tuinkamer, veranda of andere buitenverblijf ervaren uw familie en vrienden uw tuin op een geheel eigen manier. Dat wordt een kerstfeest om nooit te vergeten! En het mooie is: na afloop heeft u niet alle afwas en andere chaos in huis.

Ook nog een opslag

Alle feestelijkheden daargelaten: uw buitenverblijf heeft natuurlijk ook gewoon een heel praktische functie. U kunt uw tuinmeubilair makkelijk kwijt zonder er ver mee te moeten hoeven sjouwen en het staat zo weer klaar voor de zomer. Ook planten die niet goed tegen de kou kunnen en tuindecoraties en gereedschap staan gemakkelijk binnen. Alleen maar voordelen van een buitenverblijf in de winter dus. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Neem eens een kijkje op onze tuinkamer of kapschuur pagina, of neem contact op voor de mogelijkheden en we maken geheel vrijblijvend een afspraak met u.

Heeft u uw buitenverblijf al in wintersferen gebracht?

Op onze instagram delen wij graag inspiratie voor uw eigen buitenverblijf, of foto’s van onze tevreden klanten. Heeft u een prachtige foto van winteroptrekje? Deel het op instagram en vermeld @bronkhorstbuitenleven. Wij zijn erg benieuwd hoe u er deze winter knus bij zit.

Interieur van modern poolhouse gerealiseerd door Bronkhorst Buitenleven

5 dingen om niet te vergeten bij de oriëntatie naar een luxe tuinkamer.

top