Menu
Home / Blog / Jarenlang profijt van een eiken tuinhuis op maat
Inspiratie Tips Tuinkamers Veranda's
5 min.

Jarenlang profijt van een eiken tuinhuis op maat

Blog voordelen en mogelijkheden eiken tuinkamer

Delen

U denkt al een tijdje na over een mooi buitenverblijf in uw achtertuin. Maar hoe vindt u het bouwwerk dat het beste bij uw wensen en voorkeuren past? En van welk materiaal moet het gemaakt zijn? We zullen u iets verklappen: met een fraai eiken tuinhuis zit u altijd goed en heeft u jarenlang profijt!

Een bijgebouw van eikenhout

Een buitenverblijf in eikenhout garandeert tientallen jaren buitenplezier. Eiken is een bijzonder robuuste houtsoort die op termijn misschien wat gaat verweren, maar nooit zal inleveren op uitstraling, kwaliteit of degelijkheid. Verweringsplekken kunnen dus geen kwaad: ze geven uw tuinhuis een grotere charme.

Eiken terrasoverkapping

Een tuinkamer of veranda is er in de meeste gevallen vooral om gewoon lekker in te ontspannen. U verrijkt er de beleving van uw tuin mee en kunt er vaker en langer van genieten. Een eiken terrasoverkapping of tuinhuis met plat dak zorgt ervoor dat u beschut zit en zelfs in de regen of kou buiten kunt blijven.

 

Luxe eiken tuinkamer in Eefde
Exclusieve eiken tuinkamer in Eefde

Houten bijgebouw: prijzen

De prijs van een luxe eiken tuinhuis of ander bijgebouw hoeft u niet af te schrikken. U heeft al een schitterend nieuw buitenverblijf voor een prijs vanaf €9.750. Voor dat geld heeft u dan kwaliteit die u niet terugvindt bij een zelfbouwpakket of bij een tuinkamer of veranda die gemaakt is van houtsoorten van lagere kwaliteit.

Een eiken tuinhuis bij Bronkhorst

Uiteindelijk kiest u natuurlijk voor maatwerk dat uw tuin waard is. Een eiken bijgebouw van Bronkhorst biedt een verdieping van uw tuin die precies bij u past. Voor meer informatie kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Tijdens een adviesgesprek kijkt een van onze adviseurs dan wat uw wensen zijn, waarna we een 3D-schets opstellen. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw tuin eruit gaat zien. Benieuwd naar wat we in het verleden hebben gerealiseerd? Neem een kijkje in ons uitgebreide fotoboek.

Luxe eiken tuinkamer in Eefde

Vraag onze gratis brochure aan en ontdek de mogelijkheden van onze luxe buitenverblijven.

top

Corona update | Bronkhorst Buitenleven

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Bekijk alle maatregelen