Menu
Home / Waarom kiezen voor ambachtelijk vakwerk?
Tuinkamers Veranda's
2 min.

Waarom kiezen voor ambachtelijk vakwerk?

Delen

Tuinhuizen bouwt iedereen. Hoe weet u voor welke aanbieder u moet gaan als u nét op zoek bent naar die extra kwaliteit en uitstraling? Gaat u voor een eenvoudige blokhut of een royale tuinkamer of veranda? Of misschien wel voor een professioneel tuinkantoor waarin u uw klanten in stijl ontvangt? In die laatste gevallen bent u bij Bronkhorst Buitenleven aan het juiste adres.

Duurzame schoonheid van ambacht

Al bij de selectie van het bouwmateriaal kiezen we expliciet voor hout van hoge kwaliteit – ook wanneer lichtere houtsoorten voldoende zouden zijn. Op deze manier kunnen we juist die karakteristieke, robuuste schoonheid creëren die zo zeldzaam is en gewaardeerd wordt. Precies waar u naar op zoek bent. Zo geniet u niet alleen nu van een schitterende tuinkamer of veranda, maar ook de komende tientallen jaren. Uw tuin en uw huis zullen alleen maar meer in het oog springen met een stijlvol buitenverblijf als verlengstuk.

Blog gaat verder onder de foto
paal fundering modern buitenverblijf
Detailopname van houten pijler van gastenverblijf

Traditie die haar waarde heeft bewezen

Bij de constructie van onze buitenverblijven maken we gebruik van ambachtelijke verbindingstechnieken die al eeuwenlang voor een perfect krachtenspel zorgen. Zo frezen we de randbalken direct in de staanders, waardoor we niet terug hoeven te grijpen op kunstmatige oplossingen, maar van de kwaliteit van het materiaal uit kunnen gaan. Ook verbinden we balken met elkaar door middel van pen-gatverbindingen die niet alleen oersterk zijn, maar ook bijzonder fraai voor het oog. Degelijkheid en schoonheid kunnen prima hand in hand gaan. Wilt u weten hoe dat eruitziet? Kijk dan eens rond in ons uitgebreide fotoboek.

Topspecialisten

Natuurlijk ben je er nog niet als je het beste materiaal in huis hebt. Je moet ook weten hoe je ermee om moet gaan. Daarom werken bij Bronkhorst alleen ervaren professionals die weten wat ambachtelijk vakwerk inhoudt. In onze ruime werkplaats bereiden ze al het werk voor, zodat bij u op locatie alleen nog maar opgebouwd hoeft te worden. U bent welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom. Daarnaast doen wij u graag 5 beloftes over onze werkwijze en kwaliteit.

Bronkhorst_Buitenleven_showroom

Bezoek de showroom in Uddel of neem een kijkje in ons fotoboek.

top