Menu
Home / Blog / Upgrade uw tuin met een landelijke poolhouse
Tips Weetjes
4 min.

Upgrade uw tuin met een landelijke poolhouse

Poolhouse in landelijke stijl

Delen

Wat is er nu mooier dan een een luxe bijgebouw met plat dak dat u nog meer laat genieten van uw zwembad? In een landelijk poolhouse komt u tot rust in een stijlvolle omgeving die precies aansluit bij uw tuin. De karakteristieke vormgeving van het tuinhuis voelt robuust en natuurlijk aan, met onbehandeld, geschaafd douglashout dat warmte uitstraalt. In de basis werken we al onze poolhouses af met zinken afwatering en beloopbare dakisolatie van EPDM (synthetisch rubber). We timmeren het geheel af met planken uit één stuk, zodat u nergens naden ziet. Ook maken we zo veel mogelijk gebruik van traditionele verbindingstechnieken, zoals pen-gatverbindingen. Dit geeft uw landelijke poolhouse nóg meer de rustieke uitstraling die u zoekt.

Landelijke poolhouses bij Bronkhorst Buitenleven

In het bijgebouw bij uw zwembad kunt u heerlijk genieten van uw eigen mooie buitenruimte. Zo kunt u in uw poolhouse uw zuiveringsinstallatie kwijt van uw zwembad, maar ook al het tuingereedschap. Maar u hebt natuurlijk ook nog ruimte genoeg om uitgebreid te ontspannen in uw loungehoek onder de overkapping, of zelfs luxe te kokkerellen in een goed uitgeruste buitenkeuken. De avonden worden langer en langer met het comfort van een buitenkachel of open haard. Eigenlijk hoeft u uw woonhuis niet meer in!

Zelfbouw of uitbesteden: uw landelijke poolhouse door de vakman

Een poolhouse is een gebouw dat u niet ‘zomaar’ aanschaft. Het is een investering waarvan u vele jaren wilt genieten. Daarom kunt u de constructie ervan het beste overlaten aan een professional. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit van het gebruikte materiaal, een oerdegelijke constructie en een stijl die past bij uw wensen en tuin. Want elke poolhouse bij Bronkhorst Buitenleven is maatwerk, dus u krijgt altijd het landelijke tuinhuis met plat dak dat u voor ogen heeft. Voor meer informatie over prijzen of andere zaken kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ontdek al onze exclusieve poulhouses in de gratis brochure.

top

Corona update | Bronkhorst Buitenleven

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Bekijk alle maatregelen