Menu
Home / Blog / Welke maat tuinhuis heeft u nodig?
Tips Tuinkamers
4 min.

Welke maat tuinhuis heeft u nodig?

Delen

Een luxe tuinhuis of veranda is een imposant bouwwerk in uw achtertuin. Het is verstandig om van tevoren goed na te denken over de uitwerking die een buitenverblijf op de uitstraling van de omgeving gaat hebben. En verder is er natuurlijk nog de praktische kant: hoeveel ruimte heeft u nodig om kunnen doen wat u graag wilt doen in uw tuin? We geven u hieronder een leidraad.

Grootte en functie

Op uw nieuwe favoriete plek gaat u op een heel andere manier van uw tuin genieten. U kunt lekker uit de wind luieren, heerlijk buiten dineren of knus bij het haardvuur de zon onder zien gaan. Niet alle activiteiten hebben evenveel ruimte nodig.

Als u uw tuinkamer of veranda alleen wilt gebruiken als overdekte ruimte om te ontspannen op uw tuinstoel of loungebank, heeft u al genoeg aan een bouwwerk van 4 bij 3 meter. Hiermee kunt u royaal zitten en relaxen.

Mocht u ook een eettafel in uw nieuwe buitenverblijf willen plaatsen, zodat u ook beschut en comfortabel in uw tuin van uw maaltijd kunt genieten, dan is het verstandig om voor een ruimte te gaan van minimaal 5,5 bij 3 meter. Zo heeft u ruimte genoeg om te loungen én te eten.

Altijd passend

Geen enkele tuin, situatie of wens is hetzelfde. Daarom kiezen we er bij Bronkhorst Buitenleven voor om altijd maatwerk te leveren. Dus u hoeft niet van een bepaalde standaard uit te gaan. We maken het passend voor u. Onze architecten kijken samen met u wat er mogelijk is en maken een 3D-ontwerp, zodat u meer inzicht krijgt. Wilt u meer gevoel krijgen bij het verschil tussen de afmetingen? U bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze showroom.

Huis en luxe tuinhuis met eenheid in design

5 dingen om niet te vergeten bij de oriëntatie naar een luxe tuinkamer.

Vraag onze gratis brochure aan en ontdek de mogelijkheden van onze luxe tuinkamers.

top

Corona update | Bronkhorst Buitenleven

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Bekijk alle maatregelen