Menu
Home / Ontdek onze tuinkamers en veranda’s in de showroom
Tuinkamers Veranda's
3 min.

Ontdek onze tuinkamers en veranda’s in de showroom

tuinkamer in de showroom van bronkhorst buitenleven

Delen

Natuurlijk kunt u op uw gemak rondsnuffelen in het fotoboek op onze website, maar misschien wilt u de tuinkamers en veranda’s die u zo mooi vindt ‘in het echt’ zien. U wilt ervaren hoe het voelt om erin te staan, het hout te kunnen ruiken en de nerven met uw vingers te kunnen volgen. Het kan allemaal in onze showroom.

Blog gaat verder onder de foto
Interieur van vrijstaand buitenverblijf met keuken

De echte ervaring

In 2016 hebben we onze showroom in Uddel compleet vernieuwd, zodat u een nog betere indruk krijgt van onze tuinkamers en veranda’s. In onze showroom hebben we een aantal verschillende modellen voor u gebouwd, waardoor u goed kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Zowel een schitterende tuinkamer van onbehandeld eiken als een strakke variant in oogverblindend antraciet staan op u te wachten. Ook hebben we het skelet van een tuinkamer geconstrueerd, zodat u een beeld krijgt van het bouwproces.

Kwaliteit van dichtbij

Een foto laat niet alle nuances zien. De robuuste pen-gatverbindingen, de kracht van het materiaal en de perfecte afwerking komen pas echt goed tot hun recht als u ze met eigen ogen ziet. Het gebruik van verschillende houtsoorten als eiken en douglas kan een compleet andere uitstraling geven. Zo krijgt u een goed idee over wat een buitenverblijf van Bronkhorst voor uw tuin kan betekenen.

 

Klant voelt aan het hout in de showroom van bronkhorst buitenleven
klanten krijgen advies in de tuinkamer showroom van bronkhorst buitenleven

Deskundig advies

We praten u graag bij over de mogelijkheden en opties van de bouwwerken van Bronkhorst. Als u van tevoren laat weten dat u komt, zorgen we dat een van onze adviseurs speciaal voor u klaarstaat. Maar ook als u binnenloopt zonder afspraak, is er altijd iemand beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u alle aspecten van onze exclusieve veranda’s en tuinkamers te laten zien.

De voordelen van Bronkhorst

Wanneer u kiest voor een veranda of tuinkamer van Bronkhorst, kiest u voor oerkwaliteit die u nergens anders tegenkomen. Bent u benieuwd naar wat we daaronder verstaan? Bekijk dan onze 5 beloftes eens en ontdek hoe we het buitenverblijf van uw dromen vormgeven. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook geheel vrijblijvend contact met ons op opnemen.

Bronkhorst_Buitenleven_showroom

Bezoek de showroom in Uddel of neem een kijkje in ons fotoboek.

top