Menu
Home / Verleng uw vakantie in uw eigen achtertuin
Inspiratie Tips
3 min.

Verleng uw vakantie in uw eigen achtertuin

Delen

Misschien staat u op het punt om naar zonnige oorden te vertrekken of bent u alweer lekker thuis na een heerlijk ontspannen vakantie. Het gevoel van ‘er even tussenuit’ zorgt voor rust, plezier en nét wat meer tijd voor elkaar. Maar eigenlijk hoeft u voor deze genietmomenten helemaal geen reizen te maken. Vakantie blijven vieren kan gewoon in uw eigen tuin met een Bronkhorst.

 

Thuis optimaal relaxen

Bij een geslaagde vakantie denkt u waarschijnlijk al snel aan heerlijke zomeravonden waarin u eindeloos van het mooie weer geniet. Wat zou het mooi zijn om dat gevoel te vangen en mee te nemen naar huis. Dat kan! In een luxe buitenverblijf van Bronkhorst Buitenleven creëert u de vakantie-ervaring in eigen land. Want waarom zou u alleen in het buitenland van het buitenleven kunnen genieten? We vertellen graag hoe onze luxe tuinhuizen en andere constructies het voor u mogelijk maken.

 

Een luxe buitenverblijf of een veranda aan huis

Een tuinkamer is een vrijstaand tuinhuis of overkapping en een veranda zit aan uw woonhuis vast. Zowel strakke moderne als landelijke klassieke stijlen zijn mogelijk. Beide soorten bouwwerken kunt u naar eigen smaak en inzicht uitrusten met extra relaxopties. Zo kunt u een bergruimte voor tuinmeubelen en -gereedschap toevoegen, maar ook een luxe buitenkeuken laten realiseren. Vanuit uw loungehoek is het zo goed vertoeven in uw eigen buitenruimte. Een gezellige open haard of houtkachel kan uw zomer- of winteravonden nóg langer maken.

Op vakantie in de tuin: even weg uit de sleur

Een aparte plek in de tuin die in het teken staat van ontspanning biedt de mogelijkheid om u even terug te trekken uit de dagelijkse beslommeringen zoals u dat ook op vakantie doet. Waarom zou u thuis niet hetzelfde kunnen doen als in den vreemde? Een avondvullende barbecue met familie en vrienden, de zon onder zien gaan vanuit uw luie stoel en genieten van de natuur: het kan in uw eigen natuurparkje.

Puur praktisch gezien bergt u de barbecue net zo makkelijk weer op in uw buitenverblijf, waar die ook weer snel voor handen is. Ook met een goed uitgeruste buitenkeuken hebt u steeds alles wat u nodig heeft voor een spontane vakantie-avond. Bent u al in de stemming gekomen? Doe dan alvast nog meer inspiratie op met ideeën voor een heerlijke borrelplank tijdens de volgende lange zomeravond. En dan niet met de eeuwige bitterbal, maar op z’n Italiaans.

Nieuwsgierig geworden?

Ook voor uw tuin hebben we de perfecte Bronkhorst. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, dan zullen we u uitgebreid adviseren en zit u al snel weer heerlijk vakantie te vieren!

ontdek de mogelijkheden voor uw tuin tijdens een vrijblijvende adviesafspraak

top