Menu
Home / Wanneer beginnen met plannen voor uw nieuwe buitenverblijf?
Tips
4 min.

Wanneer beginnen met plannen voor uw nieuwe buitenverblijf?

Delen

Wanneer kunt u het best beginnen met plannen voor uw buitenverblijf? Misschien ligt het voor de hand, maar u wilt natuurlijk in de mooiste seizoenen volop van uw nieuwe tuinkamer of veranda kunnen genieten. Daarom is het verstandig om op tijd te beginnen met het oriëntatieproces. We geven u graag wat tips en inzichten mee op weg naar wat uw nieuwe favoriete plek in de tuin gaat worden.

Op tijd beginnen met plannen

De kriebels voor het leven buiten de deur steken bij de eerste zonnestralen de kop weer op. Om op de momenten dat u het meest in uw tuin wilt zijn optimale luxe en comfort te kunnen ervaren, wilt u het nieuwe bouwwerk eigenlijk al paraat hebben. U doet er dus goed aan om in de minder mooie maanden al te starten met het opdoen van inspiratie en te kijken wat de mogelijkheden voor een klein paleisje in uw achtertuin zijn.

Huis en luxe tuinhuis met eenheid in design

5 dingen om niet te vergeten bij de oriëntatie naar een luxe tuinkamer.

Oriënteren en plannen maken in de herfst

In de lente klaar, betekent in de herfst beginnen met het planningstraject. We gaan dan samen met u kijken hoe uw droomverblijf eruitziet. Van tevoren heeft u natuurlijk het internet al afgestruind op zoek naar stijlen en voorbeelden die u mooi vindt, bijvoorbeeld in ons uitgebreide fotoboek. Ook heeft u in deze periode net de zomer achter de rug, dus u weet waar u het liefst in de tuin wilt zitten en waar u bijvoorbeeld schaduw wilt creëren of uit de regen of wind wilt zitten. Met een buitenverblijf verlengt u de seizoenen en geniet u optimaal van uw eigen tuin.

 

Geen last van slecht weer

Een van de vele voordelen van Bronkhorst is dat we altijd voor u kunnen bouwen. Weer of geen weer. In onze riante werkplaats kunnen we in alle seizoenen vrijwel al het werk voorbereiden. Bij u thuis zit u dus nooit lang in een bouwomgeving. Op die manier ziet u in een aantal dagen een veranda of tuinkamer verrijzen die decennia van buitenplezier garandeert. Door onze constante levertijden van zeven tot negen weken kunnen we uw plannen altijd op korte termijn uitvoeren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook een keer in onze showroom langskomen om met eigen ogen te zien wat we allemaal voor u kunnen realiseren.

Vraag onze gratis brochure aan en ontdek de mogelijkheden van onze luxe tuinkamers.

top