Menu
Home / Ontdek wat volledig ontzorgen betekent
Tips
4 min.

Ontdek wat volledig ontzorgen betekent

Delen

U kent natuurlijk veel partijen die beloven dat ze u al het werk uit handen nemen in het traject naar een nieuwe tuinkamer of veranda. Sterker nog, waarschijnlijk zal iedereen dat beweren. Bij Bronkhorst Buitenleven beloven we u dat niet alleen; we doen het ook écht. We vertellen u graag wat volledig ontzorgen bij Bronkhorst Buitenleven betekent.

Oriëntatie, eerste gesprek en schetsen

U heeft de knoop doorgehakt: er komt eindelijk een schitterend nieuw buitenverblijf in uw tuin! In het begin kan het best spannend zijn; het gaat om een investering voor de komende jaren en hoe weet u dat u aan het juiste adres bent? Op internet heeft u al rondgekeken en ziet u misschien door de bomen het bos niet meer. Gelukkig staan we voor u klaar om u te helpen zoeken naar precies de veranda of tuinkamer van uw dromen.
 
In ons fotoboek kunt u alvast een kijkje nemen tussen onze gerealiseerde projecten. Zo weet u wat er mogelijk is en kunt u uw mening over uw stijl vormen en aanscherpen. Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek kijken we hoe we uw buitenverblijf vorm gaan geven. Onze ontwerpers zullen uw wensen schetsen en zo voor u inzichtelijk maken. Ook kunt u zelf meteen in onze showroom ervaren welke indruk zo’n bouwwerk op u maakt.

Huis en luxe tuinhuis met eenheid in design

5 dingen om niet te vergeten bij de oriëntatie naar een luxe tuinkamer.

Vergunning nodig?

Alles wat u zelf niet wilt of kunt regelen rondom de bouw, nemen we op ons. Dat noemen wij volledig ontzorgen. Waar veel mensen bijvoorbeeld onduidelijkheid over hebben, is over het al dan niet aan moeten vragen van een vergunning. Toegegeven, het woud van regels rondom het plaatsen van een tuinkamer of veranda kan wat onoverzichtelijk overkomen. Het fijne is dat de regelgeving wel duidelijk is en dat wij u haarfijn uit kunnen leggen wanneer u een vergunning nodig heeft. Sterker nog, als u een vergunning aan moet vragen, doen wij het voor u. Dát noemen we volledig ontzorgen. In een ander blog vertellen we u meer over vergunningen voor tuinhuizen en veranda’s.

Luxe tuinhuis met keuken in kleur zwart bronkhorst buitenleven
Vrijstaande overkapping met berging in hoek van tuin

Bouw en oplevering

Op het moment dat we samen met u voor ogen hebben hoe we uw buitenverblijf vorm gaan geven, gaan we aan de slag. Vrijwel al het werk bereiden we voor in onze werkplaats, waardoor we seizoensonafhankelijk voor u kunnen bouwen. Dit heeft als voordeel dat u thuis nooit lang in een bouwsituatie zit en u uw nieuwe favoriete plek in een mum van tijd ziet verrijzen. Heeft u nog vragen of wilt u advies over uw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag onze gratis brochure aan en ontdek de mogelijkheden van onze luxe tuinkamers.

top