Menu
Home / Corona maatregelen

corona-maatregelen en actuele levertijden

 

Zoals u van ons mag verwachten hebben ook wij een passende maatregelen genomen in verband met COVID-19. Zo bieden we nu ook de mogelijkheid om een (video)belafspraak in te plannen. Onze showroom is gewoon geopend, maar wel op afspraak. Voor vragen of het maken van een afspraak, neem gerust contact met ons op.

 

Lees verder op deze pagina over de levertijden.

 

Afspraak maken
De afspraken vinden plaats met max. 3 personen en tijdens de afspraak houden we 1,5 meter afstand.
Onze monteurs houden zich aan de voorschriften van het RIVM en houden voldoende afstand wanneer zij te werk gaan.
Onze showroom wordt extra vaak schoongemaakt en we desinfecteren onze handen regelmatig.
De huidige levertijd is momenteel weer zoals gewoonlijk. Wij helpen u uiteraard graag bij de realisatie van uw buitenleven project.

Informatie over levertijden

Steeds meer mensen investeren in thuiswerken en ontspannen in eigen tuin. Iets wat wij uiteraard ook graag aanbevelen. Echter is er door het COVID-19 virus een forse toename van de vraag ontstaan. Dit zorgt bij veel aanbieders voor leveringsproblemen. Bronkhorst heeft tijdig geanticipeerd op de toenemende vraag, waardoor we een forse productiecapaciteit beschikbaar hebben voor 2021 en 2022.

 

Reserveer tijdig uw productieplaats

Indien u overweegt om ook te investeren in een buitenverblijf op maat, adviseren we u zo spoedig mogelijk contact op te nemen om een afspraak te maken en uw productieplaats te reserveren. Zo kunnen wij u in het eerste kwartaal van 2022 van dienst zijn.

Herfst tuin met zwarte tuinkamer

We staan voor u klaar en helpen u graag!

De oerkwaliteit zelf ervaren en tegelijkertijd uitgebreid advies ontvangen? Wij verwelkomen u nog steeds van harte in onze showroom in Uddel. In verband met de corona-maatregelen willen we u wel vragen om vooraf een afspraak te maken zodat wij zicht hebben op het aantal verwachte bezoekers.

Een afspraak maken kan heel gemakkelijk via onderstaande button. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 0577 750 944.


AFSPRAAK MAKEN

Kom naar de showroom van Bronkhorst Buitenleven in Uddel