Menu
Home / Corona maatregelen

corona-maatregelen en actuele levertijden

 

Zoals u van ons mag verwachten hebben ook wij een passende maatregelen genomen in verband met COVID-19. Zo bieden we nu ook de mogelijkheid om een (video)belafspraak in te plannen. Onze showroom is gewoon geopend, maar wel op afspraak. Voor vragen of het maken van een afspraak, neem gerust contact met ons op.

 

Lees verder op deze pagina over de levertijden.

 

Afspraak maken
De afspraken vinden plaats met max. 3 personen en tijdens de afspraak houden we 1,5 meter afstand.
Onze monteurs houden zich aan de voorschriften van het RIVM en houden voldoende afstand wanneer zij te werk gaan.
Onze showroom wordt extra vaak schoongemaakt en we desinfecteren onze handen regelmatig.
De huidige levertijd is momenteel ongeveer 6 maanden. Wij helpen u uiteraard graag bij de realisatie van uw buitenleven project.

Informatie over levertijden

Steeds meer mensen investeren in thuiswerken en ontspannen in eigen tuin. Iets wat wij uiteraard ook graag aanbevelen. Echter is er door het COVID-19 virus een forse toename van de vraag ontstaan. Dit zorgt bij veel aanbieders voor leveringsproblemen. Bronkhorst heeft tijdig geanticipeerd op de toenemende vraag, waardoor we een forse productiecapaciteit beschikbaar hebben voor 2021. Echter loopt de levertijd momenteel alsnog op tot ongeveer 6 maanden.

 

Reserveer tijdig uw productieplaats voor 2021

Indien u overweegt om ook te investeren in een tuinkamer of buitenverblijf op maat, adviseren we u zo spoedig mogelijk contact op te nemen en uw productieplaats te reserveren zodat we u in 2021 nog van dienst kunnen zijn.

We staan voor u klaar en helpen u graag!

De oerkwaliteit zelf ervaren en tegelijkertijd uitgebreid advies ontvangen? Wij verwelkomen u nog steeds van harte in onze showroom in Uddel. In verband met de corona-maatregelen willen we u wel vragen om vooraf een afspraak te maken zodat wij zicht hebben op het aantal verwachte bezoekers. Een afspraak maken kan heel gemakkelijk via onderstaande button. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0577-201548.


AFSPRAAK MAKEN

Kom naar de showroom van Bronkhorst Buitenleven in Uddel

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer