Ontdek de voordelen van Bronkhorst

 

Uw wensen staan centraal

Niet onze modellen maar úw specifieke wensen en úw budget staan bij Bronkhorst centraal. We komen dan ook graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken met uw woonsituatie. Waarna we uitgebreid de tijd nemen voor een goed gesprek over wat u wél en niet verlangt. In principe is echt álles mogelijk en niets te gek. Samen bekijken we welke oplossing het beste aansluit bij de plannen die u voor ogen heeft. Daarbij kunnen we terugvallen op een jarenlange kennis en ervaring. En op een team van specialisten dat overal waar maatwerk is vereist, steeds weer met creatieve en constructieve oplossingen komt. Op basis van uw wensen, presenteren we uiteindelijk een vrijblijvend maar concreet schetsontwerp met een heldere offerte. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent en zijn verrassingen uitgesloten.

“Uw specifieke wensen en úw budget staan bij Bronkhorst centraal.”

Snelle levering

Wanneer u eenmaal ziet hoe we uw wensen vorm weten te geven, wilt u natuurlijk dat we uw nieuwe buitenverblijf zo snel mogelijk realiseren. Juist omdat we bij Bronkhorst bijna het hele proces in eigen hand hebben en in een hecht team werken, zijn we verrassend snel. Vaak duurt het maar zo’n 4 tot 6 weken voordat ook u kunt gaan genieten van het betere buitenleven. Blijkt dat er een bouwvergunning is vereist, dan zorgen we ook daarvoor. Uiteraard zijn we in dat geval wel afhankelijk van de snelheid en de medewerking van gemeente. Maar vrijwel altijd slagen we er in om onze projecten binnen de afgesproken termijn naar tevredenheid op te leveren. Als het moet werken onze ambachtelijke vaklieden daar zelfs graag een avond voor over. Want bij Bronkhorst zetten we alles op alles om de verwachtingen van onze klanten voor méér dan 100% waar te maken.

“Vaak duurt het maar zo’n 4 tot 6 weken voordat ook u kunt gaan genieten van het betere buitenleven.”

Compleet ontzorgen

De meerwaarde van Bronkhorst komt niet alleen tot uiting in de ambachtelijke en hoogwaardige producten. Ook in onze serviceverlening gaan we verder dan u denkt. Al vanaf het eerste contact zijn we er op uit om u zoveel rompslomp uit handen te nemen en u volledig te ontzorgen.  We komen vrijblijvend bij u langs en zoeken meteen uit met welke lokale bouwbesluiten en regels er rekening gehouden moet worden. Waar nodig verzorgen we de verguningaanvraag bij de gemeente. En natuurlijk bekijken we wat er nog meer nodig is om straks buitengewoon te kunnen genieten. Wellicht moet ook uw tuin en het straatwerk worden aangepast. Misschien heeft u plannen voor een sfeervolle buitenverlichting of zelfs een complete buitenkeuken. In nauwe samenwerking met zorgvuldig geselecteerde specialisten, kunnen we altijd invulling geven aan uw ideeën over het betere buitenleven. Waarbij wij als uw vaste aanspreekpunt de volledige regie verzorgen zodat u nergens omkijken naar heeft.

“Ook in onze serviceverlening gaan we verder dan u denkt.”

Tien jaar garantie

Onze kracht zit hem vooral in het ambachtelijk vakmanschap en het gebruik van de allerbeste, natuurlijke materialen. Daar zullen we dan ook nooit concessies aan doen. Wij gaan onder álle omstandigheden voor absolute topkwaliteit. Voor minder doen we het gewoonweg niet. Als één van de meest toonaangevende buitenleven specialisten hebben we nu eenmaal een reputatie hoog te houden. Sterker nog, wij bieden u op al onze constructies en materialen maar liefst 10 jaar onvoorwaardelijke garantie! Op die manier bent u vanaf de eerste dag verzekerd van 100% zorgeloos genieten. Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal naar uw zin zijn, dan hoeft u maar te bellen en het wordt binnen ‘no time’ opgelost.

“Wij gaan onder álle omstandigheden voor absolute topkwaliteit.”