Ervaring in hout

Achter het authentieke karakter van onze buitenverblijven gaat een jarenlange ervaring schuil. Als geen ander zijn we vertrouwd met bosbouw, houtverwerking en ambachtelijk timmerwerk. Als sinds 1959 is het familiebedrijf een toegewijd specialist binnen de Nederlandse houtindustrie. Samen met zusterbedrijf Rondhoutzagerij Midden Nederland wordt het hele proces van A tot Z in eigen beheer uitgevoerd. Van een verantwoorde bosexploitatie en een houtkap waarbij flora en fauna zoveel mogelijk worden gespaard tot en met het vakkundig zagen van het eindproduct. Een beter waarborg voor een superieure kwaliteit en een betrouwbare levering is niet denkbaar. Gesterkt hierdoor hebben we onze sfeervolle collectie garages, schuren, tuinkamers en tuinhuizen, carports, priëlen en veranda’s vernieuwd en verder uitgebreid. Laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden. En ontdek hoe “buitengewoon genieten” tegenwoordig voor iedereen bereikbaar is.


 

groot-geworden-zagen-600x265

Begonnen in 1960

Al in 1960 waren Boeve en Hop regelmatig met motorzaag in het Apeldoornse Kroondomein te vinden. Ze hadden niet alleen oog voor de natuur maar ook voor de wensen van hun klanten. Die wilden een betrouwbare leverancier van een hoge en consistente kwaliteit hout.

groot-geworden-600x265

Groot geworden

Door de jaren heen groeide Boeve & Hop uit tot een toonaangevende houthandel. Mede door vast te houden aan principes als “waarmaken wat je belooft” en “doen wat je zegt”. Onder leiding van de tweede bouwt het bedrijf verder aan een succesvolle toekomst.

eeuwenoud-vak-600x265

Eeuwenoud vak

Alles wat we bij Bronkhorst bouwen doen we op ambachtelijke wijze. Zowel onze timmerlieden als rietdekkers streven naar de hoogste kwaliteit en hebben oog voor de detail. Vaak hanteren ze nog traditionele technieken die zich door de eeuwen heen ruimschoots hebben bewezen.

dakbedekkers-600x265

Bouwen aan een droom

Wanneer u kiest voor een buitenverblijf van Bronkhorst, kunt u al vanaf de eerste minuut volstrekt zorgeloos genieten. Eerst van het idee dat u straks nog méér heerlijk buiten gaat ontspannen. Daarna van dat prachtige buitenverblijf dat voor uw ogen werkelijkheid wordt en waar u tot in lengte van jaren plezier aan beleeft.