Menu

Beschut buitenterras

Home / Beschut buitenterras, Stampersgat

Beschut buitenterras met berging
Stampersgat

Het ambachtelijke straalt er werkelijk aan álle kanten vanaf. Neem de halfsteens gemetselde borstwering met traditionele snijvoeg. Of de Eikenhouten constructie met klassieke pen-gat verbindingen. Of de zinken dakgoot met kraal. Dit overdekte terras met ruime berging is vervaardigd met oog voor detail. En in stijl afgewerkt met gepotdekselde planken van antracietkleurig Lariks en Douglas. Een heerlijke plek om even te ontsnappen aan de drukte van alledag.

Model: L.07

Meer informatie

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer