Menu

Eikenhouten tuinkamer met haard

Home / Eikenhouten tuinkamer, Lisse

Eikenhouten tuinkamer
Lisse

De details verraden dat deze eikenhouten tuinkamer is vervaardigd door traditionele ambachtslieden met liefde voor hun vak. Dat ziet u niet alleen aan de rondgebogen schoren, de gefreesde gordingen met massief houten dakbeschot en de gebogen oversteekklossen. Maar ook aan de afwerking van de dakrand met zinken kraal en zinken hemelwaterafvoer. Voor extra comfort is deze ruime tuinkamer voorzien van open haard en glazen draai/schuifwand die extra beschutting biedt als het nodig is.

Model: L.02

Meer informatie

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer