Menu

Eiken tuinkamer met berging

Home / Eiken tuinkamer met berging, Genderen

Eiken tuinkamer met berging
Genderen

Voor deze tuinkamer is uitsluitend eersteklas eikenhout gebruikt. De robuuste staanders met facetranden zijn geplaatst op betonnen sokkels. Samen met de rondgebogen schoren ondersteunen zij de dakconstructie met gefreesde gordingen en massieve planken als dakbeschot. De dakrand van dit eikenhouten tuinhuis is stijlvol afgewerkt met een koperen kraal en koperen hemelwaterafvoeren. De eikenhouten buitenkeuken met betonnen blad, tegelspoelbak en verrijdbare bbq maakt deze tuinkamer helemaal áf.

Model: L.03

Meer informatie

5 dingen om niet te vergeten bij de oriëntatie naar uw luxe tuinkamer of veranda.

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer