Menu

Eiken tuinkamer met berging

Home / Eiken tuinkamer met berging, Uddel

Eiken tuinkamer met berging
Uddel

Onder de kapconstructie met Oud Hollandse dakpannen, herbergt deze schuur en tuinkamer tevens een afsluitbare berging en een royaal terras met opslagruimte voor een paar kuub haardhout. De zware gebinten zijn opgetrokken uit eersteklas eiken. Ook voor de gepotdekselde wanden is gebruik gemaakt van duurzaam eikenhout. Zelfs als het buiten wat frisser wordt is het in deze eiken tuinkamer nog tot in de late uurtjes behaaglijk zitten bij de romantische houtkachel.

Model: L.07

Meer informatie

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer