Menu

Tuinkamer van eikenhout

Home / Eikenhouten tuinkamer, Wassenaar

Eikenhouten tuinkamer
Wassenaar

Zo’n ambachtelijk getimmerde tuinkamer van fijnbezaagd Eiken is gemaakt voor járen zorgeloos buitenleven. Niet alleen de fraai gebogen schoren met pen-gat verbinding en de gebogen overstek klossen getuigen van hoogwaardig vakmanschap. Ook aan de afwerking is alle denkbare zorg besteed. Dat ziet u onder andere aan de schitterende tegelvloer en de dubbelzijdig, horizontaal beklede wanden. Een luxe buitenkeuken en twee terrasverwarmers maken deze tuinkamer helemaal áf.

Model: L.02

Meer informatie

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer