Menu

Eikenhouten veranda

Home / Eikenhouten veranda, Harderwijk

Eikenhouten veranda
Harderwijk

Deze eikenhouten veranda van eersteklas Eiken is geheel ontworpen in de landelijke stijl van de woning. Compleet met authentiek gebogen schoren en bewerkte dakoverstek klossen. Door de natuurlijke vergrijzing van het houtwerk, wordt hij jaar na jaar alleen maar mooier. Wanneer de eikenhouten schuifpuien links en rechts gesloten blijven, bieden ze extra beschutting tegen de wind. De terrasverwarmers aan het plafond zorgen ook op frisse avonden voor een aangename temperatuur.

Model: L.01

Meer informatie

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer