Menu

Exclusieve tuinkamer

Home / Exclusieve tuinkamer, Zuidland

Exclusieve tuinkamer
Zuidland

Op dit overdekte terras is het ’s ochtends al heerlijk zitten met de krant en een kop koffie. Maar ook ’s avonds valt hier volop van het buitenleven genieten, tijdens een borrel of barbecue bijvoorbeeld. Zowel voor de constructie met gebogen schoren als voor de gebinten en zwart gebeitste wandplanken van dit tuinpaviljoen is een superieure kwaliteit Douglas gebruikt. Het asymmetrische dak heeft een bedekking gekregen van Tuile du Nord dakpannen (blauw gesmoord). Het dak is afgewerkt met zinken mastgoten.

Model: L.07

Meer informatie

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer