Menu

Home / Houten recreatiewoning, Maasdam

Houten recreatiewoning
Maasdam

Op een unieke kavel aan de Maasmond bij Maasdam is deze gepotdekselde houten recreatiewoning gerealiseerd, naar een architectonisch ontwerp op maat. Onder de sporenkap met extra grote overstek bevinden zich o.a. een comfortabele living, keuken, slaapkamer en inloopdouche met toilet. De Douglas gebintconstructie evenals de getimmerde trap, vide en het halfronde balkon geven het geheel extra charme. Alles is vervaardigd van de beste houtsoorten en tot in detail perfect afgewerkt.

Model: L.10

Meer informatie

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer