Menu

Home / Houten recreatiewoning, Vinkeveen

Houten recreatiewoning
Vinkeveen

In deze houten recreatiewoning ontbreekt het de gasten werkelijk aan niets. Er is een ruime, volledig ingerichte living met keuken en eethoek, twee slaapkamers en een douche met toilet. Het gastenverblijf heeft een betonvloer met vorstrand en zowel een gemetselde borstwering als gemetselde poeren. Deze ondersteunen de staanders van de Lariks/Douglas constructie. Binnen zijn de wanden afgewerkt met lichtgeoliëde planken en aan de buitenzijde met gepotdekselde, antractiekleurige wandplanken.

Model: M.12

Meer informatie

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer