Menu

Luxe tuinkamer met berging

Home / Luxe tuinkamer met berging, Andel

Tuinkamer met berging
Andel

Het hoeft écht niet altijd stralend weer te zijn om van het buitenleven te genieten. In deze romantische tuinkamer met berging is het eigenlijk álle seizoenen lekker beschut zitten. De gepotdekselde wanden van zwarte Douglas planken rusten op een gemetselde borstwering. Ook de poeren onder de houten staanders zijn gemetseld. De asymmetrische kap met Douglas gebinten is bedekt met blauw gesmoorde Tuile du Nord dakpannen. En aan voor- en achterzijde voorzien van zinken mastgoten.

Model: L.07

Meer informatie

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer