Menu

Luxe tuinkamer met berging

Home / Luxe tuinkamer met berging, Uddel

Luxe tuinkamer met berging
Uddel

De basisconstructie van dit nostalgische tuinpaviljoen is van een superieure kwaliteit eikenhout. De staanders rusten op betonpoeren. Daartussen ligt een betonfundering waarop de wanden steunen. Deze zijn van buiten afgewerkt met fijnbezaagde, zwart gebeitste Lariks/Douglas planken en van binnen met eiken. De rechter zijwand heeft een stalen frame, voorzien van gelaagd glas. Aan de linkerzijde bevindt zich de berging met hardhouten deurkozijn en hardhouten deur met opgeklampte planken.

Model: L.07

Meer informatie

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer