Menu

Moderne douglas tuinkamer

Home / Moderne douglas tuinkamer, Assendelft

Moderne douglas tuinkamer
Assendelft

Deze toonaangevende douglas tuinkamer biedt het ene comfortabele detail na het andere. Van top tot teen opgetrokken uit naturel ogend Douglas. Met stevige en toch stijlvolle staanders. Opvallend is het moeiteloos te bedienen Metalura draai-/schuifwandsysteem met klinkkast. Maar liefst twee stalen puien zonder roedes garanderen een onbelemmerd uitzicht. De constructie, wanden, binnenzijde plus de dakrand zijn eenmaal behandeld met olie in sfeervol zwart. Het grote genieten kan direct beginnen.

Model: M.02

Meer informatie

Interieur met bank van luxe tuinhuis te Assendelft
Interieur met bank van luxe tuinhuis te Assendelft

5 dingen om niet te vergeten bij de oriëntatie naar uw luxe tuinkamer of veranda.

dakbedekking luxe douglas buitenverblijf

Terras van luxe tuinkamer te Assendelft

Moderne tuinkamer van douglas hout

Schuifpui in moderne houten tuinkamer

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer