Menu

Overdekt terras

Home / Overdekt terras, Amsterdam Oud Zuid

Overdekt terras
Amsterdam Oud Zuid

Ook in drukke steden valt er vaak nog volop van het buitenleven te genieten. Zeker met zo’n stijlvol en volledig overdekt terras in de tuin. Daarmee zit u altijd droog en uit de wind. Zónder dat de achterburen uw privacy aantasten. Deze overkapping, inclusief geïntegreerde berging, werd uitgevoerd in donker gebeitst Lariks en Douglas hout. Dankzij de ingebouwde sfeerverlichting en terrasheaters is het hier zelfs tot ver na middernacht nog aangenaam ontspannen.

Model: L.03 / M.03

Meer informatie

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer