Menu

Riante tuinkamer

Home / Riante tuinkamer, Almelo

Riante tuinkamer
Almelo

Wie oog heeft voor kwaliteit, weet deze smaakvol vormgegeven tuinkamer met traditionele sporenkap en royale berging zeker te waarderen. De halfsteens gemetselde trap, de solide constructie met gebogen schoren van onbehandeld Douglas, de zinken dakgoot met kraal… werkelijk álles getuigt van een uitzonderlijke klasse. De sfeervolle buitenhaard die zit- en eetgedeelte van elkaar scheidt, zorgt dat iedereen er ook behaaglijk bijzit als de buitentemperatuur begint te dalen.

Model: L.07

Meer informatie

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer