Menu

Home / Rietgedekte garage en berging, Hattem

Rietgedekte garage en berging
Hattem

Geheel in stijl met het rietgedekte landhuis werd deze gecombineerde garage & carport en berging ontworpen. De gewapende betonvloer vormt een solide ondergrond voor de gemetselde borstwering en betonpoeren. Hierop rust de ambachtelijke constructie van speciaal geselecteerd Douglas hout met traditioneel potdekselwerk. Zowel het deurkozijn als de deur zijn uitgevoerd in extra duurzaam hardhout. De met 100% Hollands riet gedekte kap is smaakvol afgewerkt met betonnen rietvorsten.

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer