Menu

Rietgedekte tuinkamer met berging

Home / Rietgedekte tuinkamer met berging, Landsmeer

Tuinkamer met berging
Landsmeer

Onder de met 100% Hollands riet gedekte kap van deze tuinkamer met berging is het heerlijk ontstressen. De constructie rust op een betonvloer die volledig is onderheid. De houten staanders, de schoren met pen-gat verbinding en de gemetselde wanden zorgen voor een duurzaam karakter. Terwijl de glaswand garant staat voor optimale beschutting en een royale lichtinval. Zelfs als het ‘s avonds afkoelt, is het nog tot in de late uurtjes lekker zitten bij de ingebouwde open haard.

Model: L.08

Meer informatie

luxe rietgedekt tuinhuis met berging

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer