Menu

Royale terrasoverkapping

Home / Royale terrasoverkapping, Voorst

Royale terras overkapping
Voorst

Met deze semi-vrijstaande terrasoverkapping is een ideale plek gecreëerd om te ontspannen in de gezonde buitenlucht. Waarbij de schuur in de rug altijd voor de nodige beschutting zorgt. Het geheel is uitgevoerd in fijnbezaagd eikenhout en steunt op betonnen sokkels met vellingkanten. De gebogen schoren met klassieke pen-gat verbinding, de ronde overstekklossen, de dakrand met zinken kraalafwerking… werkelijk álles aan deze terrasoverkapping getuigt van kwaliteit en vakmanschap.

Model: L.01

Meer informatie

Zijaanzicht van royale houten overkapping aan huis

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer