Menu

Sfeervolle eiken tuinkamer

Home / Sfeervolle eiken tuinkamer, Akkrum

Sfeervolle eiken tuinkamer
Akkrum

In de loop der jaren krijgt deze tuinkamer alleen maar nóg meer karakter. De hele constructie is uitgevoerd in fijnbezaagd, onbehandeld Eikenhout dat op natuurlijke wijze verkleurd. De gebogen overstek klossen en schoren met pen-gat verbindingen, getuigen van puur vakwerk. De dubbelzijdig afgetimmerde achter- en zijwand, zorgen dat wind en regen nooit een belemmering zijn. In deze tuinkamer is het altijd droog en uit de wind genieten van het buitenleven op z’n best.

Model: L.02

Meer informatie

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer