Menu

Tuinkamer met berging

Home / Tuinkamer met berging, Heemskerk

Tuinkamer met berging
Heemskerk

Voor de realisatie van deze tuinkamer met terras, zijn eerst diverse heipalen geslagen waarop vervolgens een betonvloer werd gestort. Op dit fundament rust nu een solide constructie van fijnbezaagd Eiken. Onder het traditionele zadeldak, dat met dezelfde pannen is gedekt als het woonhuis, bevindt zich niet alleen een prima geïsoleerde tuinkamer met openslaande tuindeuren, maar ook een royaal buitenterras met antracietkleurige tegelvloer en een eikenhouten balustrade.

Model: L.08

Meer informatie

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer