Menu

Tuinkamer met houtkachel

Home / Tuinkamer met houtkachel, Wehl

Tuinkamer met houtkachel
Wehl

Wie een druk leven leidt, moet ook regelmatig een momentje voor zichzelf reserveren om even uit te blazen. Deze tuinkamer met berging en sfeervolle houtkachel lijkt daarvoor gemaakt. De dragende constructie is in zijn geheel van fijnbezaagd eikenhout. De Lariks/Douglas wandplanken zijn gepotdekseld en zwart gebeitst. Voor het deurkozijn en de deur van de berging is duurzaam hardhout gebruikt. De tuinkamer heeft verder een pannendak met nokvorsten en een zinken dakgoot met kraal.

Model: L.07

Meer informatie

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer