Menu

Tuinkamer van eikenhout

Home / Tuinkamer van eikenhout, Westervoort

Tuinkamer van eikenhout
Westervoort

Deze fraai afgewerkte eikenhouten tuinkamer onderscheidt zich niet alleen door het gebruik van traditionele materialen. Maar ook door toepassing van een glazen draai- en schuifwandsysteem dat eenvoudig geheel of gedeeltelijk te openen is. En wel op zo’n manier dat iedereen altijd uit de wind zit en toch volop van de frisse buitenlucht geniet. Door de combinatie van een schuin en plat dak bleef de hoogte beperkt zodat er geen bouwvergunning nodig was.

Model: L.09

Meer informatie

Eikenhouten tuinhuis met rieten dak

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer