Menu

Knusse tuinkamer met haard

Home / Tuinkamer met haard, Wolphaartsdijk

Afsluitbare tuinkamer
Wolphaartsdijk

De Cannes tuinkamer stond model voor dit royale buitenverblijf met twee glazen draai-/schuifwanden. Deze zijn afhankelijk van het weer geheel of gedeeltelijk te openen. Verder heeft deze uitvoering o.a. een houtkachel, brede vlonders, een berging en een overdekte houtopslag. De hoofdconstructie bestaat uit onbehandeld Lariks/Douglas. De wandplanken zijn wél behandeld met zwarte beits. De isolatielaag tussen het dakbeschot en de E.P.D.M. dakbedekking voorkomt condensvorming.

Model: L.04

Meer informatie

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer