cancel

Veranda's

Home / natur / Veranda’s

expand your living space

 

Thuiskomen en direct weer naar buiten, de tuindeuren openslaan en genieten onder uw veranda. Dat is het echte leven. Een veranda is een waardevol verlengstuk van uw woonomgeving en het geeft uw huis vaak een compleet nieuwe aanblik. Een veranda in landelijke stijl, met robuuste houten staanders en schoren met ambachtelijke pen-gatverbindingen, straalt een warme sfeer uit. Met of zonder wanden, voortaan kunt u veel meer en langer van het buitenleven genieten.

 

natur 121

TYPE: NATUR 121 | Op maat voor u gemaakt | Prijsindicatie € 9.900 bij afmeting 6 x 3 METER

natur 122

TYPE: NATUR 122 | Op maat voor u gemaakt | Prijsindicatie € 10.450 bij afmeting 6 x 3 METER

upgrade your comfort

 

U kunt uw houten veranda uitbreiden met diverse comfortverhogende opties. Met heaters of een open haard (vrijstaand of tegen het huis aan) kunt u nog langer van uw veranda genieten. U kunt uw veranda afsluiten met glazen schuifwanden om de wind buiten te houden. Een veranda houdt de zon van het huis weg, maar voor meer lichtval kunt u kiezen voor lichtkoepels.

 

Comfort upgrade

Terrasbeglazing, stalen pui, kachel, heater of zonnepanelen

buiten beleven
op maat

Een landelijke houten overkapping is verbonden aan uw huis en moet daarom passen bij stijl van uw woning. Zo wordt uw veranda een echt verlengstuk van uw woning, een overdekt buitenverblijf voor extra leefruimte. Bovendien zorgt een veranda voor een andere lichtinval zodat het gebruik van zonneschermen overbodig wordt. Vindt u het te donker onder de overkapping, dan kunt uw werken met lichtkoepels. Een Bronkhorst Buitenleven veranda wordt op maat gemaakt en kan geschilderd worden in een kleur passend bij de woning, door uzelf of door ons. Veel van onze klanten voorzien de zijkanten van beglazing. Wij adviseren u graag over alle accessoires, mogelijkheden en materialen. Tevens kunnen wij voorzien in eventuele aanpassing of aanleg van straatwerk.

schets op maat?

Maak een afspraak en we komen bij u langs voor het maken van een schets op basis van uw buitenruimte.

gratis inspiratieboek?

Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden, heeft Bronkhorst Buitenleven een inspiratiebrochure samengesteld.