Menu

Bezoek het najaarsevent

Laat u inspireren voor uw eigen buitenverblijf op maat.

Gratis aanmelden
Home / Open dag

Herontdek
uw tuin

Van het vroege voorjaar tot de late herfst en ver daarna: echte buitenmensen genieten het hele jaar door van hun buitenruimte. Hoe? Met een exclusieve tuinkamer of veranda van Bronkhorst Buitenleven. Het najaar is hét moment om u te oriënteren voor een buitenverblijf. Zo geniet u namelijk in het voorjaar dat erop volgt al van uw nieuwe aanwinst.

Speciaal voor u organiseren we daarom het najaars-event op 21 september aanstaande, waarop u inspiratie op kunt doen in onze showroom en kunt genieten van al het moois van onze partners in tuinmeubelen, wellness en exclusieve auto’s. Uiteraard is ook aan de inwendige mens gedacht. Mogen we u verwelkomen?

Direct aanmelden >

Culinaire belevenis

Al uw zintuigen worden geprikkeld tijdens ons najaars-event. U krijgt deskundig advies van een van onze adviseurs en geniet van overheerlijke hapjes en drankjes. Verder kunt u in onze showroom met eigen ogen ervaren wat een Bronkhorst met u doet.

Praktische informatie

Zaterdag 21 september
10:00 – 16:00 uur

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Elspeterweg 65 in Uddel.

Aanmeldformulier

Wilt u hét lifestyle event van het najaar meemaken? Meld u dan op tijd aan want er is plaats voor maximaal 250 personen. Graag tot ziens in Uddel!

Ja, ik kom naar de open dag van Bronkhorst Buitenleven

Aantal personen
Vul een nummer in
Hoe bent u op de open dag geattendeerd?
Voorletters
Vul uw voorletters in
Achternaam
Vul uw achternaam in
Mailadres
Vul uw mailadres in
Ga akkoord met de privacyverklaring
[skip_mail='true']

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer