Menu

Home / Volmaakt gastheerschap

Volmaakt gastheerschap

Heerlijk genoten van het samenzijn met je vrienden, onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje eigenlijk nog lang niet helemaal bijgepraat, de kinderen blij met het weerzien en de hele dag met elkaar gespeeld …

QUALITY TIME
OP Z'N BEST

… maar dan ’s avonds in het donker weer naar huis. Hoe dan ook een domper op de feestvreugde, die je toch al niet helemaal kon meebeleven omdat jij moest rijden. Veel leuker is het dan om tot in de late uurtjes door te kunnen gaan, wetende dat je niet meteen weg hoeft. Dat je ’s morgens in een gastenverblijf opstaat en elkaar niet ongemakkelijk voor de voeten hoeft te lopen of een badkamer moet delen.

Multifunctioneel

De bewoners van deze woning in Bussum keken ernaar uit om, nét wanneer het zo gezellig was met hun vrienden, niet meteen ’s avonds afscheid van hen te moeten nemen. Ze wilden hen een comfortabele plek voor de nacht aan kunnen bieden met goede functionaliteiten en de nodige privacy.

In hun eigen woning kon dat niet gerealiseerd worden. Maar omdat de tuin royaal genoeg was, wilden zij daar iets moois realiseren. Vervolgens werd Bronkhorst Buitenleven uitgenodigd een gastenverblijf geheel naar hun wensen te ontwerpen. Het totale paviljoen moest niet alleen een stijlvolle, overdekte en afgesloten plaats bieden aan de gasten, maar ook worden voorzien van allerlei andere gemakken.

Zo was een luxe keuken een van de behoeften, een eet- en zit-/slaapgedeelte, een gashaard zodat het gastenverblijf ook ’s winters prima te gebruiken was, een spannende slaapzolder voor kinderen en een ruim overdekt terras waar uitgebreid genoten kon worden van al het goede. De bestaande grote berging voor de fietsen en het tuingerei van de bewoners zelf moest blijven bestaan.

“DE KINDEREN WILLEN
NATUURLIJK NOG
LANG NIET NAAR HUIS.”

High class materialen

Bronkhorst Buitenleven voorzag de bestaande berging van een zadeldak met authentieke, zogenaamde ‘Tule du Nord’ blauwgesmoorde dakpannen. Dat paste namelijk naadloos in de woonomgeving van Bussum en de typische jaren dertig architectuur. Haaks op de berging werd een gastenverblijf met terrasoverkapping en houten vlondervloer gebouwd, met een robuuste lariks/douglas hoofdconstructie.

VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

Tegen de wand van de berging was ruimte voor een eigentijdse houtopslag ten behoeve van de vrijstaande houtkachel op het terras. Bronhorst Buitenleven voorzag de brede balken van betonnen sokkels, wat het geheel een stoere maar tijdloze uitstraling geeft. Tot slot werden de muren van de berging bewerkt met betonstuc, het dakbeschot in een lichte kleur geschilderd en de vloer van het gastenverblijf aan de binnenzijde voorzien van brede, houten vloerdelen voor een huiselijke sfeer.

“Tule du Nord’ blauwgesmoorde

dakpannen paste in de

typische jaren ’30 architectuur”

Eindeloos genieten

Wilt u ook eindeloos genieten met uw vrienden en familie en niet belemmerd worden door weersomstandigheden of een klok die doortikt? Dan kan een dergelijk gastverblijf ook voor u de oplossing zijn. Een plek waar u hen die heerlijke high wine en bites kunt serveren en vanwaar zij na een goede nachtrust en een gezellig ontbijt met z’n allen pas tegen het einde van de ochtend naar huis gaan.

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's