Menu

Home / Het ultieme thuiskomen

Het ultieme thuiskomen, Nunspeet

Drukke dagen, doelstellingen halen, snel schakelen, altijd alert, leven op de klok…
Voor veel mensen heel herkenbaar. En een aantal doet dat ook nog in een weinig inspirerende omgeving, zoals in kantoorkolossen op grote bedrijventerreinen met uitzicht op een al even jachtige snelweg.

ONTSPANNEN
IN EIGEN OMGEVING

Als je thuiskomt, wil je voor de resterende uren van de dag of de week heerlijk in je eigen omgeving kunnen ontspannen. Stel je voor dat je je na een hectische dag van je strakke pak ontdoet en je luchtige vrijetijdskleding aantrekt om vervolgens buiten
in de loungebank in je buitenverblijf te ploffen… ook als de zon niet straalt.

Ontspannen

Bronkhorst Buitenleven realiseert regelmatig buitenverblijven waar ‘ontspannen’ het uitgangspunt is. Zoals voor de bewoners van een landhuis in Nunspeet, aan de rand van de Veluwe, die de beschikking hebben over een grote bosachtige tuin met zwemvijver.

Het was hun wens om meer te kunnen genieten van hun landgoed. Veeleisende carrières gecombineerd met een intensief gezinsleven vroegen om een plek waar zij zich op hun eigen manier konden ontspannen.

Ontspannen en lekker eten gaan hand in hand. Het buitenverblijf is voorzien van een op maat gemaakte buitenkeuken met koel- kast, kookplaat en betonnen werkblad.

DAGLICHT EN
BUITENLUCHT
HELPEN JE
ONTSTRESSEN

Tot rust komen

Zij stelden zich voor tijdens de weekenden met familie of vrienden uitgebreid te kunnen barbecueën in een buitenverblijf. En op zwoele zomeravonden na een actieve golfdag op stijlvolle wijze te kunnen genieten van een goede fles wijn of een biertje van de thuistap.

'Ontspannen'

is het uitgangspunt

De kinderen keken uit naar een relaxplek waar ze na een plons in de zwemvijver konden ‘chillen’. Aan al die wensen heeft Bronkhorst Buitenleven met veel plezier kunnen voldoen. Een royaal rietgedekt buitenverblijf van eikenhout biedt een oase van rust in hun drukke leven en zorgt voor deze familie nog jaren voor het ultieme thuiskomen.

“EEN BUITENVERBLIJF
BIEDT EEN OASE VAN RUST”

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's