In vijf stappen naar uw droomverblijf

Onze vijf stappen om tot uw resultaat te komen.

Inventarisatie: Vrijblijvend van gedachten wisselen.

Wanneer u onze inspiratiebrochure heeft aangevraagd, nemen we graag contact met u op. Eventuele vragen kunnen we dan direct beantwoorden. Indien u dat op prijs stelt maken we meteen een afspraak om bij u thuis nader kennis te maken en geheel vrijblijvend van gedachten te wisselen over uw toekomstige buitenverblijf. Welke wensen en eisen heeft u? Welke stijl past het beste bij uw woning? Door de juiste vragen te stellen, weet onze adviseur helder in kaart te brengen wat u wilt. Terwijl hij aan de hand van voorbeelden laat zien wat er allemaal mogelijk is. Ook kan hij meteen de beschikbare ruimte nameten en de situatie op foto vastleggen. Met deze grondige inventarisatie wordt de basis gelegd voor uw sfeervolle tuinhuis, veranda of prieel. Of voor uw duurzame en stijlvolle schuur, garage of carport.

Ontwerp met offerte: Een uitgewerkt voorstel

Met alle informatie die de Bronkhorst adviseur tijdens zijn bezoek aan u heeft verzameld, gaan onze ontwerpers aan de slag. In de meeste gevallen vertalen zij uw wensen in een vrijblijvend schetsontwerp. Dat geeft u een goed en gedetailleerd beeld van de manier waarop we met al onze kennis, ervaring en vakmanschap invulling willen geven aan uw ideeën. Tegelijk stellen we hiervoor een heldere offerte op waarbij alle posten nauwkeurig staan omschreven. En u ook direct inzicht krijgt in de financiële consequenties bij eventueel meer- of minderwerk. Zo zorgen we ervoor dat u van te voren exact weet waar u aan toe bent. Zodra schetsontwerp en offerte gereed zijn, maakt onze adviseur opnieuw een afspraak om alles persoonlijk met u door te nemen.

Een schetsontwerp is bij ons vrijblijvend. Evenals de bijbehorende offerte. Eerst gevenwe u een goed beeld van onze ideeën en het prijskaartje. Zo weet u precies waar u voor tekent.

Opdracht: Na uw akkoord.

Kunt u zich volledig vinden in het voorgestelde schetsontwerp? En voldoet ook onze offerte aan uw verwachtingen? Dan komt de tijd dat u van uw nieuwe buitenverblijf kunt genieten snel dichterbij. Na uw definitieve akkoord gaan we direct voor u aan de slag. In de regel hebben we vanaf uw handtekening tot en met de oplevering zo’n kleine 4 tot 6 weken nodig. Uw adviseur zorgt er voor dat alle informatie over het project aan een van onze werkvoorbereiders wordt overgedragen. En blijft tijdens het hele proces nauwlettend de voortgang bewaken. Uiteraard houdt u op de hoogte en is hij altijd aanspreekbaar wanneer u nog vragen heeft.

Productie en montage

De werkvoorbereider bekijkt zorgvuldig welke materialen er voor uw project nodig zijn. Nadat hij deze heeft besteld ziet hij ook toe op een tijdige levering, exact volgens de opgegeven specificaties. Bovendien voert hij een kritische kwaliteitscontrole uit om onnodige problemen en vertragingen te voorkomen. Ook maakt hij de technische werktekeningen op basis waarvan ons ambachtelijke productieteam alle onderdelen gaat vervaardigen. Zodra deze gereed zijn staat niets een vlotte montage nog in de weg. In overleg met u wordt bepaald wanneer ons montageteam langskomt om bij u ter plaatste uw nieuwe buitenverblijf op te bouwen.

Oplevering en nazorg = genieten

Wanneer de bouw van uw buitenverblijf is voltooid en u er al even van heeft kunnen genieten, komt uw adviseur graag langs voor de officiële oplevering. Samen met u loopt hij alles nog eens even kritisch na. Zijn nog niet al uw wensen volledig vervuld? Of is er misschien iets waar u nog niet helemaal tevreden over bent? Aarzel niet om dit met uw adviseur te bespreken. Hij zal er alles aan doen om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Want bij Bronkhorst is uw project pas afgerond als u voor de volle 100% tevreden bent en onbezorgd geniet van het betere buitenleven. Dát is waar we voor gaan, ook ná de oplevering. Niet voor niets geldt op al onze buitenverblijven een standaard garantie van 10 jaar.