Menu

Rijkelijk genieten

Gratis brochure

luxe
buitenverblijf op maat

Van het vroege voorjaar tot de late herfst: echte buitenmensen leven buiten met een exclusieve tuinkamer of een maatwerk veranda van Bronkhorst Buitenleven. In uw eigen tuin met familie en vrienden ervaart u het leven zoals het bedoeld is. Met ambachtelijke kwaliteit, een snelle bouwtijd en volledige ontzorging maakt Bronkhorst Buitenleven uw eigen luxe buitenverblijf bereikbaar. Inspiratie opdoen? Kom gerust vrijblijvend op de koffie in onze showroom of vraag onze gratis brochure aan. Bekijk onze corona maatregelen en actuele levertijden.

Tuinkamer zwart met glazen schuifwanden en gietvloer

Fotoboek

Bekijk onze op maat gerealiseerde projecten.

Fotoboek bekijken

onze klanten aan het woord

R.
“Mooie veranda geplaatst in Kamperland!”

“16 December jl. heeft Bronkhorst voor ons in het Zeeuwse Kamperland een mooie veranda opgeleverd met lichtkoepel en inbouwspots. Dit is in 2 dagen tijd heel vakkundig geplaatst. Complimenten aan het Team!”

L.
“Dakoverkapping op 5e verdieping”

“Prachtige dakoverkapping op de 5e etage van een appartementencomplex geplaatst door een team van mannen die constant met je meedenken! Aanvraag bouwvergunning keurig verzorgd tot in alle details, top verzorgd! Bronkhorst mannen, ontzettend bedankt voor deze klus die anders was dan anders, wij gaan nu genieten van ons prachtige dakterras 🔆”

Kom naar de showroom van Bronkhorst Buitenleven in Uddel

De oerkwaliteit van Bronkhorst Buitenleven zelf ervaren?

Breng op afspraak een bezoek aan onze showroom in Uddel.

 

Ontdek onze showroom

Ontdek ook deze buitenverblijven

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's