Menu

Welkom in onze showroom

Afspraak maken
Home / Showroom

laat u inspireren

Welkom in onze compleet vernieuwde showroom! Speciaal voor u hebben we een drietal van onze bouwwerken opgebouwd, zodat u een goed beeld krijgt van de uitstraling en dimensies van onze tuinkamers en veranda’s. Zien we u snel?
Bekijk de maatregelen die we hebben getroffen rondom het coronavirus.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Plan uw route
Elspeterweg 65
3888 MT Uddel

Ontdek onze stijlen en modellen

 

Een bouwwerk van Bronkhorst doet iets met u. Het gevoel van ruimte en luxe kunt u zelf ervaren in onze showroom. We hebben er zowel een landelijke tuinkamer met schuin dak als een landelijke tuinkamer met plat dak geplaatst én een tuinkamer met plat dak in moderne stijl. Laat u verrassen door onze kwaliteit in de showroom!

Deskundig advies

Onze specialisten leggen u wat u wilt weten in alle rust uit. Vanuit hun expertise hebben ze overal een antwoord op. Als u van tevoren een afspraak maakt, weet u zeker dat een van onze adviseurs de tijd voor u heeft.

Beleef de materialen

Benieuwd naar het verschil in uitstraling tussen eikenhout en douglashout? En tussen gebeitst, geolied en onbehandeld hout? In de showroom ziet u het met eigen ogen.

De werkplaats bekijken

Hier werken onze vaklui aan de nieuwe favoriete plek van uw achtertuin. Omdat alles binnen gebeurt, kunnen we een constante hoge kwaliteit garanderen. Neem gerust een kijkje!

Voor de echte beleving

Onze showroom in Uddel (bij Apeldoorn) is goed bereikbaar via de A1 en A28 Een bezoek duurt meestal zo’n een tot twee uur. U heeft dan rustig rond kunnen kijken en uw vragen kunnen stellen aan onze adviseur. Die heeft dan een goed beeld gekregen van uw wensen en u hopelijk ook van de mogelijkheden. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

het is de
moeite waard

“We hebben een prachtige tuinkamer door Bronkhorst laten plaatsen, een heerlijk verblijf voor in de zomer- en winter. Bijzonder tevreden zijn we over de afstemming, plaatsing en after sales, Bronckhorst weet wat dienstverlening is en stelt de klant centraal! Veel dank aan Gert, Willem en de timmermannen. We gaan hier nog jaren van genieten. “

– Jacqueline Winnen, 22-03-2019

De oerkwaliteit van Bronkhorst Buitenleven zelf ervaren?

Breng een bezoek aan onze showroom in Uddel.

AFSPRAAK MAKEN
Kom naar de showroom van Bronkhorst Buitenleven in Uddel