Menu

Home / Disclaimer

Disclaimer
Vrijwaring

De website bronkhorstbuitenleven.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Bronkhorst Buitenleven. Het is niet toegestaan om de website of een gedeelte daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bronkhorst Buitenleven.

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van onze website. Ondanks de constante zorg en aandacht is het mogelijk dat informatie die op onze website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Als de op de website verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, zullen wij dit zo snel mogelijk corrigeren.

De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Bronkhorst Buitenleven behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer