Menu
Home / Contact

We helpen u graag!

Onze adviseurs staan klaar om u uitgebreid te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact met ons op via één van de onderstaande kanalen of vul het contactformulier in. U hoort dan snel van ons!

Bekijk onze corona maatregelen.

Claudia Herik, klantenservice
Mail ons
info@bronkhorstbuitenleven.nl
Elspeterweg 65, 3888 MT Uddel
Plan een afspraak met één van onze adviseurs en bezoek onze showroom.
Bel ons 0577 750 944
of vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u terug!
Uw telefoonnummer
Vul uw telefoonnummer in

veelgestelde vragen

1. ORIËNTATIE
2. ONDERHOUD

Leveren jullie ook maatwerk?

Geen wens of tuin is hetzelfde. Daarom is elk bouwwerk maatwerk. We gaan van een aantal basismodellen en -maten uit, maar in principe passen we alles aan uw wensen aan. Misschien vindt u een bepaald aspect van onze landelijke stijl wel mooi bij uw moderne tuinkamer of wilt u liever dat uw veranda een halve meter dieper is dan de standaard. Alles kan! Aan de tekentafel ontdekken we samen wat uw wensen zijn.

Om te ontdekken wat het beste bij u past en wat er mogelijk is, kunt u het beste contact met ons opnemen.

Leveren jullie ook bouwpakketten?

Bronkhorst Buitenleven levert geen bouwpakketten. We bewaken de hoge kwaliteit van onze bouwwerken graag van begin tot eind. Daarom monteren we onze projecten altijd zelf op locatie.

Een project begint bij ons altijd met een persoonlijke kennismaking en inventarisatie van uw wensen. Daarna volgt er een vrijblijvend schetsontwerp op maat. Zo ziet u steeds beter hoe het bouwwerk van uw dromen vorm krijgt. Uiteindelijk bereiden uw nieuwe tuinkamer, veranda, poolhouse of berging voor in onze werkplaats en plaatsen we het in uw tuin.

Hebben jullie een showroom?

Jazeker, en wat voor een! In onze schitterende showroom in Uddel hebben we voor u een aantal verschillende bouwwerken gebouwd die u samen een goed beeld geven van alle mogelijkheden. In onze showroom kunt u zien wat een buitenverblijf van Bronkhorst met u doet. U kunt het hout ervaren, het ruiken en voelen. Zien we u snel?

Op welke termijn kan ik een adviesgesprek plannen?

Een adviesafspraak met een van onze adviseurs kunt u in de meeste gevallen binnen enkele dagen of weken plannen! De adviseur zal goed luisteren naar wat uw wensen zijn en u vertellen wat de mogelijkheden zijn in uw situatie. Ook kan hij alvast wat schetsen laten zien om u een beeld te geven van het uiteindelijke bouwwerk.

Is de indicatieprijs inclusief plaatsing?

Jazeker! De prijs is niet alleen inclusief plaatsing, maar ook inclusief constructie, zinken afwerking en EPDM dakbedekking (synthetisch rubber).

Wat is de levertijd?

Nadat u samen met ons heeft besloten wat voor bouwwerk u wilt hebben en de offerte akkoord is, duurt het doorgaans 8 tot 10 weken tot u kunt genieten van uw nieuwe Bronkhorst. Mocht de levertijd wat langer worden door seizoensdrukte dan houden wij u altijd op de hoogte. Uiteraard is de levertijd ook afhankelijk van de grootte en complexiteit. Bij grotere buitenverblijven kan de levertijd iets langer zijn.

Is er een vergunning nodig voor mijn plannen?

Voor de meeste bijgebouwen in uw tuin heeft u geen vergunning nodig. Omdat de regelgeving rond vergunningen soms wat ingewikkeld kan zijn, hebben we er een handig blog over geschreven. Natuurlijk kunt u voor advies over vergunningen of andere vragen altijd contact met ons opnemen.

Hoe lang duurt het plaatsen van een bouwwerk?

Met een kleine slag om de arm kunnen we zeggen dat de meeste bouwwerken al binnen vijf werkdagen gerealiseerd zijn op locatie!

Hoe moet ik mijn tuin voorbereiden op de plaatsing van een bouwwerk?

Wij beginnen onze plaatsing graag op bouwrijpe grond, zoals een wit zandbed. As u zelf niet in de gelegenheid bent om dit te verzorgen, doen we dit natuurlijk graag voor u. Neem contact met ons op en alles wordt geregeld!

Is heien noodzakelijk voor mijn buitenverblijf?

Of er bij u geheid moet worden, is afhankelijk van uw specifieke situatie en van het bodemtype dat u heeft. Een goede richtlijn is om te kijken naar uw woonhuis. Is bij de bouw daarvan geheid? Dan is het waarschijnlijk ook verstandig om dit te doen bij uw buitenverblijf.

Wanneer er geheid moet worden, doen wij dat natuurlijk voor u. Onze specialist komt met een kleine heimachine naar u toe en slaat de heipalen de grond in. Een alternatief voor heien is het plaatsen van een stalen schroeffundering. Een van onze adviseurs kijkt samen met u wat het beste is in uw situatie.

Moet er een fundering geplaatst worden onder mijn bouwwerk?

Uw nieuwe buitenverblijf leveren we standaard met betonnen poeren onder de staanders en een betonband onder de wanden. In sommige gevallen en bij bepaalde bodemtypes is een fundering aan te raden. Onze specialist zal u daarin adviseren en vertellen wat u het beste kunt doen. De eventuele fundering wordt uiteraard ook door ons verzorgd.

Hoeveel onderhoud heeft mijn bouwwerk nodig?

In de basis leveren wij onze buitenverblijven met onbehandeld hout. Dit hout gaat op den duur vergrijzen en krijgt zo een geheel eigen uitstraling als onderdeel van uw tuin. Er is geen onderhoud nodig! Als u uw bouwwerk heeft laten oliën of beitsen, dan is het verstandig dit eens in de vijf jaar te herhalen. In een speciaal blog vertellen we u meer over onderhoud aan uw tuinkamer, veranda of andere buitenverblijf.

Er komen scheuren in het hout. Is dit schadelijk?

Hout is een natuurproduct dat reageert op verschillen in temperatuur en vochtigheid. Hierdoor gaat het hout ‘werken. Hierdoor ontstaan de scheuren. Dit is een volkomen normaal fenomeen en het kan dan ook helemaal geen kwaad. Uw buitenverblijf wordt er zelfs steeds karakteristieker door!

De buitenkachel of -haard krijgt roestplekken. Kan dit kwaad?

Door temperatuurverschillen gaat het staal krimpen en uitzetten. Hier is weinig tegen te doen, en het kan geen kwaad!

Er komt hars uit het hout, is dit normaal?

In de warme seizoenen kan er wat hars uit het hout komen. ‘Bloeden’ noemen we dat. Dit fenomeen is volkomen normaal bij een natuurproduct als hout en kan geen kwaad. Ons hout is grondig gedroogd en kan het allemaal aan!

De oerkwaliteit van Bronkhorst Buitenleven zelf ervaren?


Breng een bezoek aan onze showroom in Uddel.

Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten


AFSPRAAK MAKEN

Contactformulier

In verband met de vele aanvragen die wij ontvangen, hebben wij over ongeveer 1 maand de eerste mogelijkheid voor het plannen van een adviesgesprek met één van onze adviseurs. Wij nodigen u van harte uit om een afspraak te maken en excuseren ons voor het eventuele ongemak.

Voorletters
Vul uw voorletters in
Achternaam
Vul uw achternaam in
Telefoonnummer
Vul uw telefoonnummer in
Mailadres
Vul uw mailadres in
Postcode
Vul uw postcode in
Huisnummer
Vul uw huisnummer in
Straatnaam
Vul hier uw straatnaam in
Woonplaats
Vul hier uw woonplaats in*
Adres wordt automatisch opgehaald
Waarvan kent u ons?
Ga akkoord met de privacyverklaring