Menu

Deskundig advies in de showroom

 

Elk buitenverblijf van Bronkhorst Buitenleven wordt op maat gemaakt en is naar uw eigen smaak in te richten. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we graag uw voorkeuren in kaart. Wat kan ik verwachten van een adviesgesprek? Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om een afspraak te maken.

Deskundig advies in de showroom

Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. Wat kan ik verwachten van een adviesgesprek?

In verband met de vele aanvragen die wij ontvangen, hebben wij over ongeveer 3 maanden de eerste mogelijkheid voor het plannen van een adviesgesprek met één van onze adviseurs.

STAP
1
2
3
Uw gegevens

Voorletters
Vul uw voorletters in

Achternaam
Vul uw achternaam in

Telefoonnummer
Vul uw telefoonnummer in

Mailadres
Vul uw mailadres in

Uw adres

Postcode
Vul uw postcode in

Huisnummer
Vul uw huisnummer in

Straatnaam
Vul hier uw straatnaam in

Woonplaats
Vul hier uw woonplaats in*

Adres wordt automatisch opgehaald

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen?

Waarvan kent u ons?

Ga akkoord met de privacyverklaring

VORIGE

Bedankt voor uw bericht

Bedankt voor uw aanvraag.

U ontvangt een bevestigingsmail in uw inbox en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de afspraak in te plannen.

 

Terug naar Bronkhorst

Wat kunt u van een adviesgesprek verwachten?

 

Uw adviseur wil graag weten wat u voor ogen heeft met uw tuinkamer of veranda. Hoe ziet u het gebruik voor u? Wanneer denkt u van uw buitenverblijf gebruik te gaan maken? De adviseur krijgt zo een goed beeld voordat hij u meeneemt door de showroom.

klanten krijgen advies in de tuinkamer showroom van bronkhorst buitenleven

Rondleiding

Op basis van het adviesgesprek toont de adviseur u verschillende modellen en opties. In de showroom staan een aantal gerealiseerde en volledig afgewerkte bouwwerken in verschillende stijlen. U krijgt een goede indruk van de constructie en de keuze uit allerlei materialen. Beleef zelf het gevoel van de tuinkamer. En krijg een gevoel bij de afmetingen en sfeer van uw eigen tuinkamer.

Klant voelt aan het hout in de showroom van bronkhorst buitenleven

Beleving van de materialen

Bij Bronkhorst Buitenleven werken we uitsluitend met de mooiste en beste materialen. Daar kunnen we u met passie over vertellen. Bekijk, voel en beleef het Bronkhorst Buitenleven gevoel al in de showroom.

Stof tot nadenken

Heeft u alles gezien en wilt u er nog eens een nachtje over slapen? Dan geven we u voor u huiswaarts keert gerichte documentatie mee zodat u er thuis nog eens goed over na kunt denken. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct een offerte op te vragen op basis van uw wensen.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Plan direct een afspraak in