9,5
Inspiratie
1 min

Inspiratie: 6x de mooiste tuinhuizen met plat dak

Het is een trend die steeds vaker terugkomt: luxe tuinhuizen met een plat dak, strakke lijnen en een moderne uitstraling. Bronkhorst heeft 5 mooie tuinhuizen voor u op een rijtje gezet. Wilt u meer inspiratie opdoen voor een tuinkamer met plat dak? Bekijk hier projecten die wij gerealiseerd hebben.

 

1. Eiken tuinhuis als gastenverblijf

Deze prachtige tuinkamer uit robuust eikenhout is voorzien van een slaapkamer met badkamer en toilet. Het doet dienst als een luxe gastenverblijf, achter in de tuin. De mooie accenten van het hoogwaardige materiaal komen terug in de details. De eikenhouten staanders geven dit tuinhuis een krachtige uitstraling.

UItgelicht foto 2

 

2. Luxe poolhouse met houten vlonder

Een luxe tuinhuis met houten vlonder rondom. Dit poolhouse is volledig op maat gemaakt en heeft glazen schuifwanden. Modern, maar wel sfeervol. Een design dat echt opvalt! Het zwarte Douglas van het tuinhuis maakt het tot een prachtig geheel met de tuin en het zwembad.

Zeist - uitgelicht

 

3. Modern zwart poolhouse

Deze moderne zwarte tuinkamer is niet meer weg te denken uit de achtertuin. Er is een luxe wellnesstuin gecreëerd met een zwembad en sauna in het poolhouse. Het bewijs dat een luxueus tuinhuis niet kan ontbreken naast een weldadig inbouwzwembad. Het zwart geoliede hout en de haard geven het geheel stijl, warmte en klasse.

UItgelicht foto 3

 

4. Strak tuinhuis met vlonder aan het water

Vanuit dit geweldige tuinhuis is het luxueus en optimaal genieten. De plek geeft een fantastisch uitzicht over het water. Het tuinhuis op maat is geheel af te sluiten met glazen schuifwanden, zodat er ook beschut genoten kan worden van het uitzicht.

UItgelicht foto 4

 

5. Landelijk tuinhuis met haard

Bekijk deze landelijke tuinkamer van douglas hout. Het mooie spel van behandeld en onbehandeld hout zorgt voor een tuinhuis met compleet eigen stijl. De haard en zichtbare houtopslag zorgen zowel letterlijk als figuurlijk voor warmte. De lamellen geven de voorzijde een speels gezicht.

UItgelicht foto 5

 

6. Modern tuinhuis met spa

Geniet in de spa van al het moois in dit tuinhuis met plat dak. Dat is buiten leven zoals het bedoeld is! Het moderne ontwerp van deze tuinkamer staat prachtig bij de landelijk moderne woning. De lounge kan worden afgesloten met glazen schuif-draaiwanden.

UItgelicht foto 6

 

Tuinhuizen op maat van hoge kwaliteit

Bent u zich aan het oriënteren naar een nieuw tuinhuis of veranda in uw tuin? Ziet u door de bomen het bos niet meer en weet u niet naar welke partij u het beste kunt gaan? Lees hier meer over de werkwijze van Bronkhorst. We staan voor een hoge kwaliteit en ontwerpen en realiseren ieder luxe buitenverblijf op maat.

Download nu 5 tips van Bronkhorst

5x dingen om niet te vergeten tijdens uw oriëntatie naar een buitenverblijf

Ontvang de tips
Wellicht ook interessant voor u
Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale buitenverblijf is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Vraag brochure aan