Menu
Home / Blog / Inspiratie: 5x de mooiste tuinhuizen met plat dak
Inspiratie Tuinkamers Veranda's
3 min.

Inspiratie: 5x de mooiste tuinhuizen met plat dak

landelijk tuinhuis met plat dak en buitenkeuken

Delen

Het is een trend die steeds vaker terugkomt: schitterende tuinhuizen met plat dak, strakke lijnen en een moderne uitstraling. Bronkhorst Buitenleven heeft de 5 mooiste onlangs gerealiseerde projecten voor u op een rijtje gezet.

1. Eiken tuinhuis, Genderen

Deze fraaie tuinkamer uit robuust eikenhout heeft een buitenkeuken met landelijke toon. De mooie accenten van het hoogwaardige materiaal komen terug in de pen-gatverbindingen. De zichtbare deuvels die eveneens van eikenhout zijn, geven het geheel een krachtige uitstraling.

landelijk tuinhuis met plat dak en buitenkeuken

2. Moderne zwarte tuinkamer, Nieuwerkerk a/d IJssel

Deze knusse zwarte tuinkamer is niet meer weg te denken uit de achtertuin. En laat zien dat zelfs bij beperkte ruimte een luxueus buitenverblijf nog steeds mogelijk is. Het zwartgeoliede hout zorgt voor stijl en klasse. De haard maakt het huiskamergevoel compleet.

3. Robuuste tuinkamer, Alblasserdam

Vanuit dit geweldige tuinhuis is het luxueus en optimaal genieten. Op het platte dak is een natuurlijke begroeiing aangebracht die de tuinkamer samen met de rotspartijen volmaakt laat opgaan in de omgeving. Het tuinhuis is deels afsluitbaar met glas, dus zonder dat aan uitzicht in wordt geboet.

houten tuinhuis met terrasbeglazing

Altijd als eerste op de hoogte

Laat je e-mailadres achter voor onze nieuwsbrief en ontvang een update als wij een nieuw bericht plaatsen.

4. Tuinkamer met haard, Wolphaartsdijk

Is het een tuinhuis of een complete feestlocatie? Het mooie spel van behandeld en onbehandeld hout zorgt voor een tuinhuis met compleet eigen stijl. De haard en zichtbare houtopslag zorgen zowel letterlijk als figuurlijk voor warmte. En ook hier kan het geheel afgesloten worden tot een volwaardige, afgesloten kamer.

tuinkamer met haard en zitgedeelte

5. Eikenhouten tuinkamer, Lisse

Geniet lekker knus bij de haard van al het moois in deze tuinkamer met plat dak. Onze vaklui hebben hun best gedaan om alles wat gebruikt is om de constructie te versterken ook nog eens mooi voor het oog te laten zijn. Dat is buitenleven zoals het bedoeld is!

landelijk tuinhuis eikenhout met haard

Tuinkamers van oerkwaliteit

Twijfelt u nog over uw nieuwe tuinkamer of veranda? Ziet u door de bomen het bos niet meer en weet u niet naar welke partij u het beste kunt gaan? Laat u overtuigen door onze oerkwaliteit. Op onze kwaliteitspagina leggen we u uit wat het verschil is tussen gewone tuinhuizen en een buitenverblijf van Bronkhorst.

Bekijk de mooiste tuinkamers en veranda’s van Nederland in onze showroom.

Showroom
top