9,5
Inspiratie
1 min

Inspiratie: 8x de mooiste veranda’s en tuinkamers

Bent u op zoek naar inspiratie voor een mooi buitenverblijf in uw achtertuin? Kijk dan hieronder eens tussen de prachtige buitenverblijven die Bronkhorst heeft mogen realiseren! Nog niet uitgekeken? Bekijk hier meer projecten of vraag de brochure aan. Wij ontwerpen en realiseren de mooiste veranda's en tuinkamers op maat.

 

1. Grote eikenhouten veranda

Om te beginnen tonen wij graag deze ruime veranda die het verschil tussen binnen en buiten doet vervagen. Door de grote lichtstraten in het dak blijft er zowel in huis als in de veranda genoeg daglicht binnen stromen.

Uitgelicht 2-2

 

2. Modern poolhouse met rhombus profiel

Begint het wat te waaien en wordt het frisser? Met isolerende glazen vouwwanden geniet u ook in minder weer van uw poolhouse. Het zwarte rhombus profiel geeft het strakke en moderne poolhouse een chique uitstraling.

Uitgelicht 3-1

 

3. Poolhouse van douglas hout

De rustieke betonplaten geven een fraai contrast met de zachte tint van douglas hout. Het praktische nut van bergruimte wordt bij dit poolhouse perfect gecombineerd met de luxe van een overdekt terras. 

Uitgelicht 4-1

 

4. Moderne tuinkamer met spa en berging

Neem plaats in de spa en laat de nazomermiddag een nazomeravond worden. De robuuste accenten geven deze tuinkamer met spa en berging een indrukwekkende uitstraling. Zo viert u elke dag vakantie in de achtertuin!

Uitgelicht 5

 

5. Luxe eiken veranda

In deze royale veranda is veel beschutting aanwezig, zonder dat het uitzicht eronder lijdt. De glazen wanden met vierkante ruiten maken het een gezellige plek.

Uitgelicht 6-1

 

6. Rietgedekte landelijke tuinkamer

Wat een plaatje! Onder het rieten dak is het goed toeven. Deze bijzonder ruime landelijke tuinkamer staat in een uiterst luxe tuin. Voor de Big Green Egg is er speciaal een overkapping naast gebouwd. Eindeloos genieten in eigen achtertuin met een hapje en drankje in de hand.

Dhr Kahle_Blaricum_juli2021-1

 

7. Tuinkamer met vlonder en buitenkeuken

Zoals deze tuinkamer bewijst, is onbehandeld hout niet het enige dat mooi is. Het geschilderde hout geeft het buitenverblijf een strakke en karaktervolle uitstraling. Bekijk de tuinkamer met keuken hier.

Uitgelicht 8

 

8. Zwarte tuinkamer met berging

Last, but not least. Deze tuinkamer beschikt over een zitgedeelte én opbergruimte. Hij heeft een prachtig uitzicht over het water. De tuinkamer kan volledig afgesloten worden met glazen schuifwanden. Seizoen in, seizoen uit genieten van het fijne leven buiten.

project tuinkamer aan het water-3-tab

 

DOWNLOAD NU 5 TIPS VOOR UW LUXE BUITENVERBLIJF

5X DINGEN OM NIET TE VERGETEN TIJDENS UW ORIËNTATIE

Ontvang de tips
Wellicht ook interessant voor u
Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale buitenverblijf, is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Gratis brochure