Menu
Home / Inspiratie: 8x de mooiste veranda’s en tuinkamers
Inspiratie Tuinkamers Veranda's
2 min.

Inspiratie: 8x de mooiste veranda’s en tuinkamers

Delen

Bent u op zoek naar inspiratie voor een mooi buitenverblijf in uw achtertuin? Kijk dan hieronder eens tussen alle juweeltjes die Bronkhorst de afgelopen tijd heeft mogen realiseren!

1. Luxe eikenhouten veranda, Waddinxveen

Om te beginnen tonen wij graag deze ruime veranda die het verschil tussen binnen en buiten doet vervagen. Door de grote ramen in het dak blijft er zowel in huis als in de veranda genoeg daglicht binnen stromen.

luxe eikenhouten veranda met lichtkoepels

2. Eikenhouten veranda, Harderwijk

Begint het wat te waaien en wordt het wat frisser? Met de verschuifbare wanden van massief eiken is het in een mum van tijd weer knus op deze veranda. De elementen maken het robuuste hout met de jaren alleen maar mooier.

3. Beschut buitenterras met berging, Stampersgat

De rustieke opgemetselde basis geeft een fraai contrast met de opbouw van strakke zwarte planken. Het praktische nut van bergruimte wordt prachtig gecombineerd met de luxe van een overdekt terras.

Altijd als eerste op de hoogte

Laat je e-mailadres achter voor onze nieuwsbrief en ontvang een update als wij een nieuw bericht plaatsen.

4. Eiken tuinkamer met berging, Uddel

Steek de haard aan en laat de nazomermiddag een nazomeravond worden. De robuuste accenten geven deze tuinkamer met berging een indrukwekkende uitstraling. Zo viert u elke dag vakantie in de achtertuin! Lees meer over eiken tuinhuizen.

5. Exclusieve eiken veranda, Witten (D)

In dit royale tuinhuis is er veel beschutting zonder dat het uitzicht eronder lijdt. De ruitjes maken het gezellig maar toch nog strak en modern.

6. Rietgedekte tuinkamer, Nunspeet

Wat een plaatje! Onder het rieten dak is het goed toeven. Deze bijzonder ruime tuinkamer maakt van elke achtertuin een evenementenlocatie. De buitenkeuken biedt nog meer mogelijkheden om te genieten in de achtertuin.

rietgedekte tuinkamer

7. Tuinkamer met overkapping, Nunspeet

Zoals deze tuinkamer bewijst, is onbehandeld hout niet het enige dat mooi is. Met geschilderd hout krijgt een buitenverblijf opeens een totaal andere uitstraling.

8. Eikenhouten tuinkamer, Genemuiden

Last, but not least. Deze eetkamer, woonkamer én opbergruimte – deze tuinkamer is minstens zo goed uitgerust en comfortabel als een woonhuis. De glazen schuifwand zorgt voor precies de juiste mate van beschutting.

Bekijk de mooiste tuinkamers en veranda’s van Nederland in onze showroom.

Showroom
top