Menu
Home / Modern poolhouse: een multifunctioneel buitenverblijf
Tips Tuinkamers Weetjes
4 min.

Modern poolhouse: een multifunctioneel buitenverblijf

Modern poolhouse met berging en zithoek

Delen

Stelt u zich eens voor. Achter uw huis ligt een schitterend strak zwembad waar u met volle teugen van geniet. Maar waar ontspant u als u niet in het water bent? Hoe creëert u schaduw? En puur praktisch gezien, waar gaan alle gereedschappen en apparatuur naartoe die bij uw zwembad horen? Met een modern poolhouse van Bronkhorst Buitenleven heeft u een stijlvolle oplossing voor al deze wensen in één robuust, modern bijgebouw.

Houten poolhouse met modern design

Onze poolhouses zijn een lust voor het oog. We gebruiken geschaafd douglashout voor de constructie, die bestaat uit staanders en dragers met een meer dan royale dikte. Dit hout is bijzonder sterk en duurzaam en dus uitermate geschikt voor een modern poolhouse. We creëren een poolhouse met een bijzonder modern design dat opvalt door strakke lijnen en een afwerking met zwarte olie. Het poolhouse vormt een schitterende compositie die uw tuin het hele jaar door toegankelijk maakt voor ontspanning.

Veel meer dan bijvoorbeeld bij een aluminium poolhouse, vindt u de natuurlijke warmte terug in het hout dat we gebruiken. Zo blijft u altijd in de natuur zitten, terwijl u toch beschutting om u heen vindt bij uw zwembad. Zwemmen met alle luxe binnen handbereik, dineren in de schaduw en loungen zoals u dat wilt – u doet het in uw Bronkhorst.

Vooraanzicht van modern poolhouse met open haard en zithoek

Poolhouse op maat

Bent u op zoek naar een modern poolhouse op maat? Ook dan kunt u bij ons terecht. Geen wens, smaak of buitenruimte is hetzelfde. Daarom kijken we altijd samen met u naar het perfecte houten poolhouse voor uw specifieke situatie. We gaan uit van een schitterend standaardmodel, dat in alle dimensies aan te passen is aan uw smaak en de ruimte die u tot uw beschikking heeft. Daarom kunt u altijd beter voor maatwerk kiezen dan voor zelfbouw!

Onze moderne zwarte poolhouses werken we in de basis altijd af met een fraaie zinken kraal en afwatering. Ook is het platte dak op het poolhouse helemaal geïsoleerd met EPDM (synthtisch rubber) zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over de invloed van vocht. De constructie is zelfs zo stevig, dat u over het dak kunt lopen. Verder kunt u uit vele extra’s kiezen, zoals een knusse open haard of verschuifbare glazen wandpanelen. Graag adviseren we u ook over de mogelijkheden en prijzen.

Interieur van modern poolhouse gerealiseerd door Bronkhorst Buitenleven
Glazen wand in modern bijgebouw te Almere

Functioneel modern bijgebouw

Niet alleen voor de ontspanning en het prachtige gezicht is een modern poolhouse een ontzettende aanwinst bij het zwembad in uw achtertuin. Ook voor het functionele nut heeft u veel aan het tuinhuis als bijgebouw. U kunt er immers al uw materiaal in kwijt dat u nodig heeft voor het zwembad, zoals schoonmaakspullen en de waterzuiveringsinstallatie. Maar ook dingen als uw tuinstel, -gereedschap of uw fietsen bergt u moeiteloos op in uw poolhouse. Over multifunctioneel gesproken!

Zijaanzicht van modern poolhouse van douglas te Almere

Ontdek al onze exclusieve poolhouses in de gratis brochure.

top