9,5
Inspiratie
1 min

Modern poolhouse: een fijn buitenverblijf

Beeld u zich eens in: achter uw huis ligt een schitterend strak zwembad waar u met volle teugen van geniet. Maar waar ontspant u als u niet in het water bent? Hoe creëert u schaduw? En, puur praktisch gezien: waar gaan alle gereedschappen en apparatuur naartoe die bij uw zwembad horen? Met een modern poolhouse van Bronkhorst heeft u een stijlvolle oplossing voor al deze wensen in één strak en modern buitenverblijf.

 

Houten poolhouse met modern design

Onze poolhouses van hout zijn een lust voor het oog. We creëren een modern poolhouse met een bijzonder design dat opvalt door strakke lijnen en bijvoorbeeld wordt afgewerkt met een zwarte olie. Het poolhouse vormt een schitterende compositie die uw tuin het hele jaar door toegankelijk maakt voor ontspanning - of inspanning, wanneer u hem combineert met een luxe thuisgym.

Uitgelicht foto 2-2

 

Veel meer dan bijvoorbeeld bij een aluminium poolhouse, vindt u de natuurlijke warmte terug in het hout dat we gebruiken. Zwemmen met alle luxe binnen handbereik, dineren in de schaduw en loungen zoals u dat wilt – u doet het in uw moderne poolhouse van Bronkhorst. Op maat ontworpen en met oog voor detail gebouwd.

 

Poolhouse op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een modern poolhouse op maat? Dan zijn wij uw partner in advies, ontwerp én realisatie. Geen wens, smaak of buitenruimte is hetzelfde. Daarom creëren we altijd samen met u het perfecte houten poolhouse. Om u op weg te helpen hebben wij twee stijlen voor uw poolhouse gecreëerd: poolhouse in stijl GEAV en een poolhouse in stijl ROHE. Natuurlijk is het ook fijn om inspiratie op te doen met onze gerealiseerde projecten. Bekijk bijvoorbeeld dit prachtige poolhouse met rhombus profiel, of dit luxe poolhouse met twee kamers.

Uitgelicht foto 3-2

 

Onze moderne zwarte poolhouses werken we in de basis altijd af met een zinken kraal en afwatering. Ook is het platte dak op het poolhouse helemaal geïsoleerd met EPDM (synthetisch rubber) zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over de invloed van vocht. De constructie is zo stevig, dat u over het dak kunt lopen. Verder kunt u uw moderne poolhouse aankleden met bijvoorbeeld een knusse open haard of verschuifbare glazen wandpanelen. Graag adviseren we u over de mogelijkheden. Onze showroom is op afspraak geopend.

 

Functioneel modern bijgebouw

Niet alleen voor de ontspanning en het prachtige gezicht is een modern poolhouse een ontzettende aanwinst bij het zwembad in uw achtertuin. Ook voor het functionele nut heeft u veel aan een poolhouse als bijgebouw. U kunt er immers al uw materiaal in kwijt dat u nodig heeft voor het zwembad, zoals schoonmaakspullen en de volledige waterzuiveringsinstallatie. Loungen, ontspannen én opbergen dus. Over multifunctioneel gesproken!

Download nu 5 tips van Bronkhorst

5x dingen om niet te vergeten tijdens uw oriëntatie naar een buitenverblijf

Ontvang de tips
Wellicht ook interessant voor u
Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale buitenverblijf is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Vraag brochure aan